24 september - Roundtable sessie Red Teaming

8 juli 2019

Is Red Teaming de ultieme vorm van pro-actieve beveiliging of is het slechts een buzz-woord? Hoffmann neemt u mee in dit vraagstuk. Waar is uw organisatie kwetsbaar? Hoe zouden criminelen binnen kunnen komen? En hoe is de beveiliging dan georganiseerd? Red Teaming test uw organisatie op zwakheden door uw organisatie volgens realistische scenario’s ‘aan te vallen’.

Samen met één van onze opdrachtgevers, SWIFT,  maken we dit onderwerp tastbaar. SWIFT, dat meer dan 11.000 banken en beveiligingsorganisaties met elkaar verbindt, heeft Hoffmann inmiddels in meerdere landen ingezet waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Zweden, Singapore, Maleisië en Amerika voor het uitvoeren van Red Teaming testen. De security advisor binnen SWIFT, Mike van Drongelen, geeft u inzicht in wat het voor hen heeft opgeleverd. “Door de Red Teaming-oefeningen en alles wat eruit voort is gekomen is het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers veel meer gaan leven. Het is een continu punt van aandacht geworden.”

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor deze sessie.

Sprekers

Peter CentiRed Teaming expert bij Hoffmann
Peter is dé specialist op het gebied van Red Teaming. Aan de hand van zijn ervaringen uit opdrachten voor o.a. SWIFT, ministeries, het NCTV, verschillende overheden en andere (internationale) organisaties, neemt hij u mee in de wereld van Red Teaming.

Mike van Drongelenregional security advisor SWIFT 
Mike heeft ruim 20 jaar ervaring in o.a. het risicobeheer en beveiliging binnen bedrijven. Hij zette samen met Peter een raamwerk op om de Red Teaming testen uit te voeren bij de wereldwijde vestigingen van SWIFT. “Na elke test konden we aan de slag met de geconstateerde kwetsbaarheden.”

drs. Elke Weijkamp gedragspsycholoog bij Hoffmann
De adviezen die uit een Red Teaming test volgen hebben vaak te maken met kwetsbaarheden voor uw organisatie door zwakheden van de mens. Elke legt vanuit haar expertise uit hoe u gewenst gedrag binnen uw organisatie realiseert.

Locatie

U bent van harte welkom in Fletcher Hotel Amsterdam. Het adres is Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam. Er is ruime parkeergelegenheid bij de locatie.

Aanmelden

De sessie is volgeboekt, het is daarom helaas niet meer mogelijk om u aan te melden.

Meer informatie

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u altijd contact opnemen met Hoffmann via 088- 298 66 00 of info@hoffmann.nl.