Als een veilig huis voor u niet vanzelfsprekend is ervaart u wat werkelijk het belang is van vrijheid: het gevoel dat u niets kan overkomen, dat alles altijd goed komt. Het gevoel dat u wilt hebben als u thuis bent.

Hoffmann snapt uw behoefte als het om die vrijheid gaat. En met een scala aan beveiligingsmaatregelen kunnen we uw gevoel van veiligheid waarborgen, zonder van uw huis een fort te maken. Er zijn voldoende maatregelen die zeer effectief zijn en zorgen dat u in en rond uw woonhuis veilig bent. Daarbij kunnen we op verschillende manieren (organisatorisch, bouwkundig en elektronisch) tot eenzelfde resultaat komen. Onze beveiligingsontwerpen kenmerken zich door een logische laagdrempelige toepassing van de verschillende maatregelen, waarbij kwaliteit voorop staat en creativiteit een grote rol speelt.

Onze aanpak: beveiligen van een bestaande woning

Beveiligingsmaatregelen die binnen een bestaande woning worden geïmplementeerd moeten logisch, laagdrempelig en redelijk in balans zijn. Bij het beveiligen van een bestaande woning onderzoeken wij daarom eerst nauwkeurig hoe de kwaliteit van bouwkundige voorzieningen kan worden verbeterd, welk systeem van elektronische detectie en controle passend is en welke organisatorische maatregelen nog kunnen worden toegepast.

Uiteraard kiezen wij daarbij altijd voor beveiligingsmaatregelen die niet alleen de onderkende risico’s beteugelen, maar ook binnen uw persoonlijke leven passen.

Onze aanpak: beveiligen van een te bouwen of verbouwen woning

Bij het implementeren van beveiliging tijdens een grote verbouwing of een nieuw te bouwen woning kunt u kosten besparen, omdat de noodzakelijke bouwkundige beveiligingsspecificaties al in het overleg met de architect of de bouw kunnen worden geïntroduceerd. Denkt u daarbij aan de locatie van in- en uitgangen, het hang- en sluitwerk van deuren en ramen, de kwaliteit van kozijnen, inbraakvertragende beglazing, een strongroom, detectie en controle en verlichting.

Ook hier kiezen wij altijd voor beveiligingsmaatregelen die niet alleen de onderkende risico’s beteugelen, maar ook binnen uw persoonlijke leven passen.

In aanvulling op onze adviesrol zorgen wij er uiteraard voor dat leveranciers de beveiligingsmaatregelen op de juiste wijze implementeren. Onze adviseur blijft dus ook tijdens de bouwfase altijd nauw betrokken.

Meer informatie?

Heeft u hier vragen over? Of behoefte aan advies?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.