Criminelen, spionnen en activisten die een digitale aanval gebruiken om belangrijke informatie of geld te bemachtigen.

Daarom is het belangrijk dat u regelmatig checkt of uw ICT-infrastructuur nog voldoende veilig en weerbaar is. Zeker als u nieuwe systemen aan uw infrastructuur toevoegt, maar ook omdat er dagelijks nieuwe kwetsbaarheden worden ontdekt in al gebruikte hard- en software. Een penetratietest (pentest) geeft u inzicht in de kwetsbaarheid van uw infrastructuur. Niet alleen van uw website(s), maar ook van uw interne netwerk en in gebruik zijnde of zelfontwikkelde applicaties.

Onze aanpak: zichtbare impact

Onze specialisten doen bij de start een eerste scan van de mogelijkheden om toegang tot uw systemen te verkrijgen. Daarbij proberen ze zo snel mogelijk die rechten te verkrijgen waarmee zij toegang hebben tot essentiële informatie of belangrijke bedrijfskritische applicaties. Hoffmann gaat daarbij verder dan anderen: we laten u niet alleen weten waar we naar binnen kunnen, maar doen dat ook echt. Zo laten we u zien wat een hacker daadwerkelijk kan. Want laten zien dat bepaalde gevoelige informatie voor ons beschikbaar is heeft veel meer impact dan simpelweg vertellen dat het kan.

Vanzelfsprekend gaan wij zo voorzichtig te werk dat uw kritieke processen er geen hinder van ondervinden. Wij houden  ons bij het testen aan voor uw sector belangrijke richtlijnen en voeren pentesten altijd uit met een vrijwaring, zodat wij ons niet schuldig maken aan computervredebreuk.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of is uw ICT-infrastructuur (weer eens) toe aan een pentest?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten wisselen hierover graag met u van gedachten.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.