Save the date: Explore IT op 30 mei 2017

Maak kennis met nieuwe technologieën, nieuwe bedrijven, nieuwe vaardigheden; op dinsdag 30 mei organiseert QSight in Spant! te Bussum hét IT evenement van dit jaar: Explore IT 2017. Verbreed en verdiep op deze dag uw kennis op security-, cloud- en networkinggebied. Met een bijdrage vanuit Hoffmann door Inge Wetzer. 

Dagvoorzitter is Helga van Leur, Nederlands bekendste meteorologe en tv presentatrice op het gebied van weer bij RTL. Samen met onze partners verwachten wij keynotes van topsprekers uit binnen- en buitenland, en u bent volop in de gelegenheid om verschillende breakout sessies bij te wonen. Daarnaast kunt u een presentatie door Hoffmann Bedrijfsrecherche bijwonen over de achtergronden van digitale fraude. Ook delen klanten hun verhalen, zoals het Lukaskrankenhaus uit Neuss over hoe zij slachtoffer van een ransomware aanval werden. En ons nieuwe partnerbedrijf InSpark praat u bij over de Microsoft Azure cloud, etc. Diverse sessies zullen ook meerdere malen worden gegeven op de dag, zodat u echt niets hoeft te missen.

En dat alles in de moderne setting van Spant! Wij zorgen voor een heerlijke lunch, en de nodige drankjes en snacks tussendoor. Gratis parkeerruimte is in ruime mate beschikbaar.

Binnenkort maken we het volledige programma bekend maar wanneer u reeds enthousiast bent geraakt kunt zich nu al aanmelden voor deze dag. 

Explore IT 2017 wordt georganiseerd door QSight IT en haar partners.