Hoffmann Cybersecurity op InfoSecurity

22 september 2016

Op 2 en 3 november staan wij op de beurs Infosecurity in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van informatiebeveiliging.

Wij heten u graag welkom op onze stand om u alles te vertellen cybersecurity en (cyber) veilig gedrag. Want het draait niet alleen om techniek, maar ook om de mens en organisatie. Nieuwsgierig? Kom langs op standnummer A111. Meld u hier kosteloos aan. 

Thema 2016: Data Centric World

Data is het nieuwe goud. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook bescherming is essentieel. Want waar waarde is, is direct ook een risico. Data speelt in het huidige en toekomstige ecosysteem een steeds grotere rol. Organisaties kunnen immers zonder data niet bestaan. Gestructureerde data kan bijvoorbeeld professionals ondersteunen in strategische of kritische beslissingen, maar het helpt organisaties ook hun klanten, patiënten of cliënten beter te begrijpen en daar beter op te acteren.

Organisaties vervangen hun eigen storagecapaciteit steeds vaker door datacenters of cloudoplossingen. Een logische keuze die veel voordelen biedt maar ook vraagt om de juiste kennis en een goede partner. Daarom hebben we dit jaar het Datacenter & Cloud Paviljoen op Storage Expo. Dé ontmoetingsplaats voor uw mogelijke datacenter- en/of cloudpartner! Laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden van datacenters en cloudoplossingen.

 

Voor wie? IT-professionals en IT-managers  

Wanneer? Woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 (9.30 – 17.00)

Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1

Kosten? Deelname is kosteloos. Meld u hier kosteloos aan.