Hoffmann en QSight op beurs InfoSecurity

1 november 2017

Verontwaardigd langs de zijlijn of proactief op het veld? Kom langs op 1 of 2 november Jaarbeurs Utrecht, op standnummer B.077.

Elke week is wel een nieuw verhaal te lezen over een bedrijf of organisatie die door cybercrime zwaar in de problemen komt. De vraag is immers niet langer of u gehacked wordt dan wel wanneer u gehacked wordt, maar veel meer wanneer u dat ontdekt. En als u het ontdekt of u dan uw netwerk zo ingericht hebt dat u snel kunt constateren wat er zich heeft afgespeeld. Hierdoor bent u in staat om maatregelen te treffen die uw schade beperken. Helaas merken we in de dagelijks praktijk dat veel organisaties zich nog onvoldoende bewust zijn van de continuïteitsrisico's die als gevolg onvoldoende awareness worden gelopen.

Hoffmann Cybersecurity kijkt met u mee met het scherpe oog van een professionele buitenstaander. Samen met u wordt bekeken welke onderdelen van uw bedrijfsnetwerk kritisch en kwetsbaar zijn. Op deze manier kunt u de juiste maatregelen nemen en zich op uw core-business concentreren. Uw veiligheid is namelijk onze core-business!

Met ingang van 15 mei 2017 werken QSight IT en Hoffmann Cybersecurity samen en bieden zo een integrale propositie op het gebied van cybersecurity.

Kom op 1 of 2 november langs op de stand 01.B077 van Hoffmann, waar ook medewerkers van QSight IT aanwezig zijn om u te woord te staan, voor een goed gesprek met een goede kop koffie.