Hoffmann op Zorg & ICT (I-level: Standnummer: 11.A060)

10 maart 2017

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg. 

Informatiebeveiliging
Cybercriminaliteit neemt naar verwachting fors toe de komende jaren. Criminelen, spionnen en activisten die een digitale aanval gebruiken om aan belangrijke informatie of geld te komen. Een penetratietest (pentest) laat zien of uw infrastructuur voldoende weerbaar is of niet.

Een belangrijk ingrediënt voor uw informatiebeveiliging is uw risicoprofiel. Welke aandacht en maatregelen heeft uw organisatie nodig? Wilt of moet u voldoen aan normkaders zoals ISO27001/27002, de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG), de Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst (BIR) of de NEN 7510 (norm voor de zorgsector)? Deze zaken moeten dan worden vertaald in langetermijnbeleid.

Hoffmann zal aanwezig zijn op de stand van I-Level en u onder andere kunnen adviseren over de implementatie van NEN7510 of het uitvoeren van pentesten.

Voor wie is Zorg & ICT 2017 interessant?
Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Waar en wanneer?
Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 14 maart t/m donderdag 16 maart 2017 in hal 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

Registreer nu voor gratis toegang.


Gratis toegang tot Zorgtotaal 2017
Met uw badge voor Zorg & ICT 2017 heeft u op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdig georganiseerde Zorgtotaal. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten.