Hoffmann Tips 233 September 2016

Regelmatig publiceert Hoffmann de Tips, publicaties met tips, verhalen en andere interessante items op het gebied van bedrijfsrecherche, cybersecurity en riskmanagement. In september 2016 verscheen editie #233 met titel 'Cyberveilig gedrag: een stap verder dan awareness'. In dit nummer veel informatie over cybeveilig gedrag en de veranderingen binnen Hoffmann.

Naast de column van Martijn van de Beek en de gebruikelijke praktijkcasussen, is er in dit nummer veel te lezen over cyberveilig gedrag. Wij komen met een nieuw programma dat zich richt op cyberveilig gedrag van uw medewerkers. Een programma dat veel verder gaat dan standaard awareness trainingen die medewerkers nu vaak doorlopen.

Verder in dit nummer meer informatie over het opzetten van een Klokkenluidersregeling en de samenwerking aan beveiliging met onze samenwerkingspartners Crowd Support en Bavak Beveiligingsgroep. En vertelt onze binnenhuisarchitect Office 2 Enjoy hoe de interne verbouwing in zijn werk ging en laten wij u trots het resultaat zien.

Hoffmann Tips #233 en andere edities die in 2016 verschenen vindt u hier op onze website.