Hoffmann Tips 234 juni 2017

In deze nieuwe editie van de Hoffmann-Tips editie #234 - juni 2017 veel informatie over nieuwe samenwerkingsverbanden van Hoffmann. Sinds mei werken wij samen met QSight IT tegen cyberaanvallen. De diensten van Hoffmann Cybersecurity en QSight IT vullen elkaar aan en ontzorgen organisaties volledig op het gebied van informatiebeveiliging.

Hoffmann Tips

En ook fraude-gebied is Hoffmann een mooie samenwerking aangegaan met twee gerenommeerde organisaties: Lexence Advocaten en GGN Deurwaarders. Deze samenwerking komt onder de naam fraude.nl met een unieke bundeling van drie disciplines: onderzoek, juridische ondersteuning en asset tracing & recovery. Eén loket. Korte lijnen. Innovatief en kostenefficiënt.

De recente ontwikkelingen over WanaCry ransomware en hoe u uw organisatie kunt wapenen tegen gijzelingssoftware, leest u op pagina 3 van deze editie #234.

Verder treft u uiteraard weer de nodige praktijk casussen  aan en hebben wij een mooi interview met Henk Groenink, Information Security Officer bij Holland Casino, waar hij ingaat op de cyberveiligheid bij zijn organisatie.

Wij wensen u veel leesplezier.