Ethical Hacker

Het is belangrijk dat u regelmatig checkt of uw ICT-infrastructuur nog voldoende veilig is. Zeker als u nieuwe systemen aan uw infrastructuur toevoegt, maar ook omdat er dagelijks nieuwe kwetsbaarheden worden ontdekt in al gebruikte hard- en software. Een cybersecurity specialist kan u daarbij helpen. Hij of zij kan uw systemen, uw website(s), maar ook uw interne netwerk testen door middel van een penetratietest Hoffmann kan u deze cybersecurity specialist leveren.

Hoffmann aanpak

Door de aanval van een (cyber)crimineel na te bootsen ontstaat een reëel beeld van de risico’s voor  uw organisatie, kritieke gegevens en de impact op kritieke processen binnen uw organisatie.

  • Hij/ zij voert technische securityaudits uit in de vorm van penetratietesten
  • Hij/ zij adviseert over het oplossen van de kwetsbaarheden en het verder beveiligen van applicaties en systemen en/of netwerken.Hij/ zij geeft presentaties over de testen en onderzoeken die zijn uitgevoerd.

Kennis is essentieel voor een cybersecurity specialist om zijn werk goed te kunnen doen. De Hoffmann security consultants hebben daarom meerdere opleidingen gevolgd. De basis is HBO informatica, aangevuld met Masteropleidingen in de IT. Daarnaast hebben onze specialisten diverse certificeringen zoals OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSCE (Offensive Security Certified Expert), OSWP (Offensive Security Wireless Professional), CEH (Certified Ethical Hacker).

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een ethical hacker voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@hoffmann.nl of 088-2986600.