Radio & televisie 

Er is regelmatig een medewerker van Hoffmann te zien of te horen met een bijdrage aan een actueel nieuwsonderwerp.

NOS - Nieuwsuur

12 februari 2023

Martijn vertelt wat wij zien in de praktijk op het moment dat een organisatie een melding krijgt van grensoverschrijdend gedrag, dat er soms te overhaast en vanuit emotie wordt gereageerd.

RTL - RTL Nieuws

14 mei 2022

Onze collega Willem vertelt over digitaal forensisch onderzoek in het kader van een reportage over corrupte ambtenaren die informatie lekken naar criminelen. 

RTL - RTL Nieuws

28 januari 2022

Een interview met Martijn van de Beek over onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag en hoe belangrijk cultuurverandering daarbij is. 

BNR - De ochtendspits

21 januari 2022

Martijn van de Beek is geïnterviewd in het radioprogramma De Ochtendspits op BNR Nieuwsradio waarin hij uitleg geeft over pre- en in-employment screening en het belang daarvan. 

RTL Boulevard

20 januari 2022

Martijn van de Beek licht kort toe hoe je een gedegen onderzoek doet naar misstanden op de werkvloer. Dit naar aanleiding van het nieuws over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

SBS6 - Shownieuws

19 januari 2022

Martijn van de Beek licht toe hoe je een gedegen onderzoek doet naar misstanden op de werkvloer. Dit naar aanleiding van het nieuws over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland

Radio 1 - Villa VdB

18 januari 2022

Johan Klokman wordt geïnterviewd over het onderwerp 'ongewenst gedrag op de werkvloer'. Een onderwerp waar we al meer dan een jaar aandacht voor vragen en nu in een stroomversnelling is gekomen door het actuele nieuws.

RTL - EditieNL

22 juli 2021

Geen vaccinatie, maar toch een vaccinatiebewijs? Vaccinatiefraude! De meeste mensen houden zich aan regels, maar een klein percentage kan je een hoop ellende bezorgen. Hoe voorkom je deze ellende? Martijn van de Beek vertelt erover in de uitzending. 

Podcast - DeHaan, Marsh, ESET

29 april 2021 - aflevering 4 van 4

De vierde aflevering vaat over cybercriminelen. Moet u losgeld betalen aan cybercriminelen of juist niet? Jasper Gevers schijnt in aflevering 4 zijn licht op deze lastige zaak. Daarnaast geven de overige experts een aantal handzame tips

Podcast - DeHaan, Marsh, ESET

22 april 2021 - aflevering 3 van 4

De derde aflevering gaat over verantwoordelijkheid. Wie of wat is verantwoordelijk voor de online veiligheid binnen organisaties: de gebruiker of de techniek? Dave Maasland legt uit hoe hij hierover denkt.

Podcast - DeHaan, Marsh, ESET

15 april 2021 - aflevering 2 van 4

In aflevering 2 van de vierdelige podcastspecial van DeHaan, Marsh, Eset en Hoffmann staan de eisen van (cyber)verzekeraars centraal. Sjaak Schouteren vertelt wat verzekeraars kunnen betekenen voor de cyberweerbaarheid van organisaties.

Podcast - DeHaan, Marsh, ESET

8 april 2021 - aflevering 1 van 4

In de vierdelige podcastspecial van DeHaan Advocaten en Notarissen, Marsh Nederland, ESET Nederland en Hoffmann gaan vier experts met elkaar in gesprek over online veiligheid, privacy, cybercrime en risk management.

BNR - Werkverkenners

6 april 2021

Topmannen die miljoenen wegsluizen halen het nieuws wel. Maar er is veel meer interne fraude, die vaak niet aan het licht komt, maar bedrijven wel jaarlijks met honderden miljoenen aan schade opzadelt. Eén tip om daders in beeld te krijgen: vlak vrouwen niet uit.  Martijn van de Beek levert een bijdrage.

BNR - Ask me Anything

14 december 2020

Myra van Esch gaf samen met viroloog Ab Osterhaus, politiek verslaggever Sophie van Leeuwen en reisexpert Marco van Leeuwen antwoord op vragen van de luisteraar over hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Luister de uitzending terug via onderstaande link.

RTL - EditieNL

8 december 2020

Martijn van de Beek deelt onze ervaringen over het lekken van medische gegevens uit dossiers. EditieNL besteedde er aandacht aan in de uitzending vanwege een opzienbarende casus

BNR - Ask me Anything

27 oktober 2020

Hoe kan het toch dat Nederlanders zoveel moeite hebben met het naleven van de coronamaatregelen? Die vraag staat centraal tijdens de uitzending. Samen met hoogleraar Rick van Baaren geeft Myra van Esch antwoorden over het gedrag van de mens in deze bijzondere situatie.

Podcast - NBR

30 augustus 2020

Martijn van de Beek sprak met New Business Radio over de essentiële rol van sociaal psychologen in het weerbaar maken van medewerkers tegen cybercriminelen: “We laten een psycholoog toch ook geen firewall configureren? Maar waarom laat je dan wel een IT’er de mens trainen?”

BNR- Ask me Anything

20 augustus 2020

Nederlandse bedrijven hebben ICT-beveiliging niet op orde en zijn extra kwetsbaar als medewerkers in de thuissituatie inloggen op het bedrijfsnetwerk. Samen met Ludo Baauw gaf Myra van Esch antwoord op vragen over cybercrime.

RTL - EditieNL

24 juli 2020

Johan Klokman geeft een toelichting op een item waarbij het gaat over stelen van je baas. Met zijn jarenlange ervaring in fraude- en integriteitsonderzoeken kan Johan daar veel over vertellen

RTL - EditieNL

21 november 2019

Ron Nieuwendijk licht o.a. toe wat je als werkgever kan doen als je vermoedens hebt dat een medewerker diefstal pleegt.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.