De kantoren van Ultimum en Hoffmann zijn op 300 meter van elkaar gevestigd in Almere. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in Cybersecurity, maar met een andere focus. Waar Ultimum zich met de logistieke en technische aspecten van online veiligheid bezighoudt, richt Hoffmann zich op bewustwording en cyberveilig gedrag van medewerkers binnen een organisatie. Dat bood aanleiding om samen te werken en daarmee een bijzondere dienstverlening te kunnen aanbieden.  

Als ‘buren’ kennen we elkaars kracht en specialismen. Gezamenlijk gaan we ondernemers helpen weerbaar te zijn tegen alle vormen van cybercrime.”

Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann

Met ‘Bewust Secure’ komen beide expertises samen. Waar Ultimum is gespecialiseerd in de techniek van organisaties, is de kracht van Hoffmann de mens. Het is goed als je techniek zo veilig mogelijk is, maar medewerkers moeten zich ook bewust zijn van de kwetsbaarheden en voorkomen dat ze gevoelige informatie delen of op een link in een phishingmail klikken. Die synergie tussen mens en techniek is wat Hoffmann en Ultimum met ‘Bewust Secure’ voor ogen hebben. Organisaties krijgen een awareness-workshop voor hun medewerkers om hen bewust te laten zijn van de risico’s en cyberveilig gedrag. Vervolgens wordt er een Cybersecurity quickscan gemaakt van de IT-infrastructuur en bijvoorbeeld de website om te zien hoe veilig de eerste verdedigingslinie is. Eventuele veiligheidsrisico’s kunnen meteen worden verholpen.

Met deze samenwerking complementeren Hoffmann en Ultimum elkaars diensten, om de cyberveiligheid van bedrijven vanuit echt alle invalshoeken te kunnen garanderen. Dit is precies wat wij voor organisaties willen betekenen en met gebundelde krachten is dat nu ook mogelijk!”

Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum

Meer informatie?

U kunt op de speciaal ingerichte websitepagina 'Bewust Secure' meer informatie vinden over de dienst. 
En uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Onze specialisten helpen u graag verder. 

Cybersecurity & Security Risk Management

De crisis achter ransomware

Geschreven voor IT-executive
Het is inmiddels een bekend fenomeen, dat helaas niet meer is weg te denken uit het rijtje van mogelijke risico’s voor bedrijven: ransomware. Sterker nog; ‘ransomware is here to stay’. Mede dankzij de lage kosten en vooral de lage pakkans voor de criminelen is het een lucratief businessmodel geworden.

 

Cybersecurity & Security Risk Management

Vrees voor ransomware neemt toe

De afgelopen weken waren cyberaanvallen weer veel in het nieuws. Zo werden de systemen van de gemeente Hof van Twente versleuteld en konden hackers informatie over het Pfizervaccin inzien bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) in Amsterdam. Bij Hoffmann merken we al een tijdje dat de vrees voor cyberaanvallen met gijzelsoftware toeneemt.

Cybersecurity & Security Risk Management

Cybersecurity: de voordelen van Red Teaming

Het nut van investeringen in cybersecurity bewijst zich pas als er zich een mogelijke aanval voordoet. Bovendien zullen professionele hackers er alles aan doen om iedere vorm van beveiliging te omzeilen. Onze Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management, ziet dit in de dagelijkse praktijk en pleit voor het structureel testen van de beveiliging door middel van Red Teaming.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.