Partners

Om u nog beter te helpen werkt Hoffmann samen met gespecialiseerde partners, waaronder Capra Advocaten, GGN Mastering Credit, Lexence Advocaten en Notarissen, Parcival Crisis, QSight IT, Verinq, Facilicom en Trigion.

Verinq

In de visie van Verinq zijn mensen, die de ultieme verantwoordelijkheid hebben, de centrale factor in goed Risk Management. Processen, automatisering en organisatiestructuur zijn instrumenten, maar verantwoordelijkheid kan niet worden uitbesteed aan deze ‘tools’. Het gaat tenslotte niet alleen om de juiste weg te volgen, het juiste proces te bewandelen, maar ook om de juiste dingen doen. Aan het ‘eind van de rit’ gaat het niet alleen om de dingen goed te doen, maar juist ook om het doen van de goede dingen. 

Meer weten over Verinq? Kijk op www.verinq.com 

QSight IT

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, security, storage en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid, retail, zakelijke dienstverlening, zorg en overige branches behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten.

Meer weten over QSight IT? Kijk op www.qsight.nl

Parcival Crisis

Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook wanneer een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met een crisis staan de experts van Parcival klaar voor directe ondersteuning.

Parcival is gespecialiseerd in crisismanagement, crisiscommunicatie en business continuity management.  

Meer weten over Parcival? Kijk op www.parcivalcrisis.com

Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossingsgerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. De ruim 125 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar zinvol andere adviseurs inschakelt in het binnen- en buitenland. Lexence kan daarvoor onder meer gebruik maken van haar Meritas-netwerk, een hoogwaardig wereldwijd juridisch netwerk van onafhankelijke kantoren.

Meer weten over Lexence Advocaten en Notarissen? Kijk op www.lexence.com  

GGN

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land en 1.000 medewerkers, onder wie ruim 100 gerechtsdeurwaarders, 400 incassospecialisten en 35 juristen, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. De marktleider loopt ver vooruit als het gaat om innovaties en digitalisering.

GGN biedt bedrijven alle diensten die nodig zijn om rekeningen betaald te krijgen. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer tot en met incasso. Daar hoort ook de inzet van een gerechtsdeurwaarder bij. Bij alles wat het doet maakt GGN effectief gebruik van gedetailleerde en branchespecifieke kennis van debiteuren en hun betaalgedrag. Daarbij staat altijd de mens centraal, want voor GGN is én blijft iedereen van waarde.

Meer weten over GGN? Kijk op www.ggn.nl

Capra Advocaten

Capra werkt in het publieke domein. Capra Advocaten is al sinds 1928 hét kantoor als het gaat om arbeidsverhoudingen in het publieke domein: Overheid, Onderwijs & Cultuur en Zorg. Onze advocaten zijn actief op diverse werkterreinen en kunnen vanuit hun ervaring antwoord geven op een breed scala aan vragen. Of het nu gaat om het ambtenarenrecht of arbeidsrecht, om reorganisaties of medezeggenschap, bestuurlijke samenwerking of integriteit: wij hebben de juiste kennis in huis. Bij Capra werken ruim 30 advocaten.

Meer weten over Capra Advocaten? Kijk op www.capra.nl

Validata Group & CV-OK

De Validata Group is gespecialiseerd in het screenen van personen. Met een dienstverlening gericht op de verificatie van diverse vormen van data voor uiteenlopende markten en groepen voorziet de Validata Group in een sterk groeiende behoefte aan meer zekerheid en transparantie.

CV-OK is een label van de Validata Group. CV-OK heeft een laagdrempelig online proces waarmee alle persoonsgegevens, relevant voor een screening, snel en veilig geverifieerd kunnen worden. 

Meer weten over Validata Group of CV-OK? Kijk op www.validatagroup.com of www.cv-ok.com 

Facilicom Services Group

Sinds 2011 is Hoffmann een zelfstandig onderdeel binnen de Facilicom Services Group, specialist in facilitaire dienstverlening. Deze dienstverlening wordt aangeboden vanuit de labels Trigion (beveiliging), Gom (schoonhouden), Prorest (catering) of integraal vanuit het label Facilicom Solutions.

Meer weten over Facilicom? Kijk op www.facilicom.nl.

Trigion

Als marktleider op het gebied van bedrijfsrecherche en fraudepreventie sluit Hoffmann perfect aan op de dienstverlening van Trigion, dé partner die veiligheid creëert. Met ruim 7.000 medewerkers en een grote diversiteit aan diensten is Trigion het meest toonaangevende en meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland.

Meer weten over Trigion? Kijk op www.trigion.nl