Fraudepreventieadvies

Weet u hoe u snel en doeltreffend ingrijpt bij een vermoeden van fraude binnen uw organisatie? Voorkom financiële verliezen en imagoschade met een fraudepreventieadvies op maat.

Fraude komt op vele manieren voor: met goederen, met geld, met tijd en informatie. Het is goed te weten wat de zwakke plekken in uw bedrijfsprocessen zijn, hoe fraudeurs te werk gaan en wat de juridische aspecten van fraude zijn. Wij brengen dit graag voor u in kaart.

Scenario’s en trends

Met jarenlange ervaring in onderzoek naar fraude beschikken wij over een schat aan kennis over hoe fraudeurs te werk gaan. Onze database zit vol met scenario’s en trends die we gebruiken in preventieve trajecten.

Pragmatisch en effectief

Het adviestraject van Hoffmann richt zich op de gelegenheid tot fraude die er binnen een organisatie en zijn processen is. Hierbij werken wij pragmatisch en kijken naar de effectiviteit van de bestaande (administratieve) controls. Anders dan een accountant dat zou doen. Het gaat er namelijk niet om of uw control aanwezig is, maar of hij effectief wordt ingezet én of fraudeurs in staat zijn om deze te omzeilen.

Persoonlijk contact

Meer weten? Direct advies nodig? In de contactbanner vindt u contactgegevens van Maarten IJzermans, samen met andere specialisten wisselt hij hierover graag met u van gedachten.