Beveiligingsadvies

Beveiliging gaat over meer dan uw hekwerken, camera’s en toegangscontrolesysteem. Een goed plan voorkomt onnodig geld uitgeven aan niet noodzakelijke of ineffectieve beveiligingssystemen- en maatregelen.

Wij zijn tegendraads als het gaat om de inzet van standaardmaatregelen, of traditionele beveiligingsconcepten. Samen met u beantwoorden we liever de vraag waaróm een risico beheerst moet worden en vooral hoe dat effectief kan. Uw organisatiestructuur en bestaande cultuur staan hierbij altijd centraal, maar ook de samenstelling van uw medewerkers (zoals de inzet van flexwerkers).

Onze aanpak

Een pragmatische insteek vinden wij belangrijk. Zodat uw plan tegen minimale kosten een maximaal effect heeft. Wij helpen u procedures uit te werken en uw medewerkers te trainen.

Woonhuisbeveiliging

Ook privépersonen hebben in sommige gevallen te maken met risico’s in de woonomgeving. Als het gaat om woonhuisbeveiliging heeft Hoffmann specialisten in dienst die u helpen bij het uitwerken van een beveiligingsconcept rondom het woonhuis én de (ver)bouwfase begeleiden. Daarbij zorgend voor de juiste communicatie tussen de aannemer en de familie, zodat de juiste maatregelen worden genomen – zowel elektronisch als bouwkundig.

Persoonlijk contact

Meer weten? Direct advies nodig? In de contactbanner vindt u contactgegevens van Maarten IJzermans, samen met andere specialisten wisselt hij hierover graag met u van gedachten.