Corporate en family security

Veiligheid is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Niet alleen bekende Nederlanders, maar ook een CEO van een multinational of een lokale ondernemer. Een politicus of een voorzitter van een organisatie.

Een gijzeling, afpersing, fysieke bedreiging. Voorbeelden genoeg. Veel vaker gaat het om incidenten die de media niet halen. Van een uit de hand gelopen zakelijk geschil tot een ordinaire ruzie. Verschillende redenen die het noodzakelijk maken persoonlijke beveiliging in de arm te nemen.

Ook online

VIP-beveiliging is uitgegroeid tot één van onze kernactiviteiten. Dat doen we discreet en persoonlijk, waarbij uw situatie en uw wensen voorop staan. We zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving. Staan voor u klaar in binnen- en buitenland. Beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden of uw medewerkers. En we monitoren niet alleen uw doen en laten in het dagelijks leven, maar ook online.

Onze aanpak

Hoffmann verzekert uw vrijheid. Dat doen we met maatregelen die u amper als maatregel ervaart. Met opzet; zodat u zich vrij kunt bewegen. Ons devies is: less is more. Tegelijkertijd bent u zo volledig mogelijk beveiligd.

24/7 tot uw beschikking

Beveiliging is één. Daarnaast is Hoffmann uw directe aanspreekpunt mocht er toch een calamiteit zijn, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Van sporenanalyse en ondersteuning bij rechercheonderzoek tot en met het contact met de politie. Van de installatie van extra beveiligende maatregelen tot en met persoonsbeveiliging van iedereen in uw directe omgeving.

Persoonlijk contact

Meer weten? Direct advies nodig? In de contactbanner vindt u contactgegevens van Maarten IJzermans, samen met andere specialisten wisselt hij hierover graag met u van gedachten.