Sales consultant Cybersecurity & Riskmanagement

De veiligheid van onze opdrachtgevers, daar maken we ons sterk voor. Oplossingsgericht als het moet, dankzij onze doorgewinterde bedrijfsrechercheurs en adviseurs. Integer, objectief en altijd direct beschikbaar. Maar beter nog voorkomen we een incident of een crisis. Hoe? Door preventief cybersecurity en riskmanagement in te zetten. Samen maken we van de zwakste schakel - de mens - de sterkste. Naast dat we helpen met het oplossen van een crisis, vormen een veiligheidsbewuste bedrijfscultuur en een veilige werkomgeving de oplossing voor de lange termijn.

De units Cybersecurity en Riskmanagement

Binnen deze integrale aanpak zijn onze units Cybersecurity en Riskmanagement volop in groei, aansluitend op de behoeften van de markt op het gebied van (cyber)weerbaarheid vanuit organisatie, mens en techniek. Voorbeelden van onze dienstverlening zijn het maken van risico inventarisaties, het schrijven van informatiebeveiligingsbeleid, het uitvoeren van penetratietesten, het geven van security architectuur advies en het uitvoeren van programma’s voor cyberveilig of integer gedrag.

Inhoud van de functie

Als sales consultant heb je kennis van het vakgebied én deze snelgroeiende markt. Je helpt onze vernieuwende proposities voor onze opdrachtgevers verder te ontwikkelen en te verkopen. Denk hierbij aan diensten op het gebied van cyberveilig gedrag (awareness en gedragsontwikkeling), technieken voor het verhogen van (cyber)weerbaarheid (penetratietesten, security-architectuuradvies, redteaming) en processen (CISO ondersteuning, risico-analyse).

Je maakt onderdeel uit van een breder sales team en maakt verbindingen naar de andere expertisegebieden binnen Hoffmann, bedrijfsrecherche en riskmanagement. Zo help je onze organisatie verder groeien en onze positie als marktleider binnen het recherchedomein verder uit te bouwen op het gebied van cybersecurity en riskmanagement.

Wie zoeken wij ?

Allereerst beschik je over een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van Technische Bedrijfskunde, Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar en beschik je over aantoonbare kennis op het gebied van informatiebeveiliging, wat bijvoorbeeld blijkt uit een afgeronde CISM of CISSP opleiding. Je hebt een aantal jaren saleservaring binnen het domein cybersecurity/riskmanagement en beschikt over een uitgebreid netwerk op C-level niveau. Je weet de uitdagingen bij deze groep te vertalen in langdurige oplossingen waarbij klanttevredenheid centraal staat. Je hebt veel ervaring met het genereren van recurring business door een goede klantrelatie op te bouwen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en weet deze proactief uit te werken in opdrachten. Uiteraard kan je goed schrijven en beheers je de Nederlandse en Engelse taal prima in woord en geschrift.

 

Als sales consultant ben je zelfredzaam maar geen solist. Je bent proactief, ondernemend, gedreven, commercieel, creatief en je toont eigenaarschap. Door je inhoudelijke kennis begrijp je de business en de organisatie waar je voor werkt. Je herkent en benut commerciële kansen.

 

Vanwege het feit van Hoffmann een recherchevergunning heeft, is een diploma Particulier Onderzoeker voor deze functie noodzakelijk. Indien je die niet hebt, moet je bereid zijn deze binnen een jaar te behalen.

Wat bieden wij jou?

  • een functie op basis van 40 uur per week;
  • een aanstelling op basis van een jaarcontract met een optie tot verlengen;
  • een vakantietoeslag van 10%;
  • een bonusregeling op basis van geleverde prestaties;
  • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een leaseauto, telefoon en laptop;
  • vrijwillige deelname aan onze pensioenverzekering (beschikbare premie regeling) van Zwitserleven;
  • een onkostenvergoeding en een bruto tegemoetkoming ziektekostenverzekering.

Solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Collin Geelen, director Marketing & Sales op telefoonnummer 088 - 298 66 00. Je heldere motivatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Monique Thiel, HR Business Partner. Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.