Seminar en lancering Fraude.nl

7 maart 2017

Op 4 april 2017 is de officiële lancering van het platform fraude.nl. Meer dan een derde van de bedrijven is afgelopen twee jaar geconfronteerd geweest met fraude. De totale omvang wordt in Nederland begroot op jaarlijks ruim 11 miljard euro. En dit bedrag stijgt nog steeds. Bijna driekwart van die fraude wordt gepleegd. door werknemers. Veel voorkomende vormen zijn diefstal, verduistering, corruptie, belangenverstrengeling en onrechtmatige concurrentie.

Fraude.nl: een unieke bundeling van disciplines voor uw bedrijfsfraudegeval

Als u te maken krijgt met fraude, dan wilt u dat er zo snel mogelijk gestart wordt met een onderzoek. U wilt de schade verhalen en de regie behouden. Dat is precies waar wij u bij helpen. Fraude.nl is een samenwerking tussen Lexence, Hoffmann & GGN. Een unieke bundeling van drie disciplines: juridische ondersteuning, onderzoek en asset tracing & recovery onder één dak. Eén loket. Korte lijnen. Innovatief en kostenefficiënt. Het hele proces is transparant en zorgvuldig. Wel zo prettig als het gaat om uw reputatie en imago.

Gastspreker Bob Hoogenboom

Op dinsdag 4 april bespreken wij de trends op het gebied van fraudebestrijding en geven we aan de hand van praktijkvoorbeelden een uitgebreide toelichting op het platform fraude.nl. Prof.dr. Bob Hoogenboom, hoogleraar Forensic Business Studies aan Nyenrode Business Universiteit, geeft vervolgens een lezing over innovatie op het gebied van fraudebestrijding. Na een inleiding over onderzoek en bestraffing, zal hij in een discussie met de aanwezige gasten een aantal stellingen poneren over bijvoorbeeld politie en justitie versus private fraudeaanpak, normen voor zorgvuldig onderzoek en burgerrechten.

Programma

14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Presentatie fraude.nl
15.15 uur: Pauze
15.30 uur: Lezing door Prof.dr. Bob Hoogenboom
16.15 uur: Borrel

Meer informatie

Bij vragen kunt u contact opnemen met Monique Bergers via m.bergers@lexence.com of telefoonnummer (020) 5736 736.

Hartelijke groet,

Frank ter Huurne, Lexence
Martijn van de Beek, Hoffmann
Kees van den Heuvel, GGN