Seminar vanuit Fraude.nl - Wet Bescherming Bedrijfsgeheimen - 9 april

5 maart 2019

Op dinsdag 9 april aanstaande wordt het seminar Wet Bescherming Bedrijfsgeheimen georganiseerd vanuit Fraude.nl bij Lexence te Amsterdam.

Fraude.nl is een samenwerkingsverband tussen Lexence advocaten en notarissen, Hoffmann Bedrijfsrecherche en gerechtsdeurwaarderskantoor GGN. Samen bieden we een integrale oplossing bij bedrijfsfraude. Onze dienstverlening omvat onderzoek, juridische ondersteuning en asset tracing & recovery.

Tijdens het seminar op 9 april wordt de recent in werking getreden Wet bescherming bedrijfsgeheimen behandeld. Deze wet beoogt een helder, specifiek en uniform kader te scheppen voor de bescherming van bedrijfsgeheimen. Uit fraudeonderzoek blijkt dat de noodzaak daarvoor groot is. Niet alleen blijkt fraude toe te nemen, maar het is ook duidelijk dat het lekken van bedrijfsinformatie zelfs het meest voorkomt, vooral doordat het geheimhouden van digitale informatie ingewikkeld en complex is.

Johan Klokman en Barry Visser van Hoffmann Bedrijfsrecherche zullen vanuit een onderzoeksperspectief toelichten welke mogelijkheden er zijn om bedrijfsgeheimen te beschermen en welke preventieve maatregelen u kunt treffen, waaronder Red Teaming. Wesley Vader, advocaat litigation bij Lexence, zal tot slot nader ingaan op de juridische mogelijkheden, praktijkvoorbeelden en u voorzien van tips & tricks.

Op de website van fraude.nl vindt u verdere informatie over het programma en de inhoud van de middag. U kunt zich hier tevens inschrijven. Graag tot 9 april.