Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en heb je ervaring als Consultant Security Risk Manager? Lees dan snel verder!

  • 32 tot 40 uur per week

  • € 3.987,00 - € 6.646,00 per maand

  • Kantoor in Almere 

Solliciteer direct

NB Hoffmann is onderdeel van de Facilicom Group, de recruiter van de Facilicom Group zal contact opnemen naar aanleiding van de sollicitatie. 

Functieomschrijving

Hoffmann helpt organisaties bij beheersen van aanwezige risico’s. Onze organisatie bestaat uit collega’s die onderzoek doen naar incidenten en collega’s die meedenken met klanten hoe incidenten kunnen worden voorkomen of opgelost. Vanuit het team Security Risk Management geven de experts van Hoffmann advies aan bedrijven en overheidsinstellingen over diverse veiligheidsvraagstukken.

Als senior consultant breng jij risico’s in kaart en geef je advies over te nemen maatregelen. Je bent zowel actief op preventief vlak door het schrijven van adviezen of beleidstukken, als met het toepassen repressieve maatregelen. Je werkzaamheden zijn dus zowel projectmatig als ad-hoc gedreven. Ook zoek je actief naar nieuwe klanten en ben je voor bestaande klanten het vaste aanspreekpunt voor alle securityvraagstukken. Dreigingen en risico’s veranderen continu. In deze rol ben je daarom ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten en oplossingen. Door leads om te zetten in opdrachten draag je bij aan het realiseren van de groei van de organisatie.

Wil je collega's aan het woord horen over de meest uiteenlopende bedrijfscrimes die zij hebben onderzocht? Luister dan snel onze eigen podcastserie Fraudesignalen! Klik hier!

Meer over Hoffmann

Hoffmann heeft inmiddels 60 jaar ervaring met het onderzoeken van incidenten op de werkvloer (fraude, integriteitsschendingen, cyberincidenten e.d.). Wij zijn als geen ander in staat om te adviseren hoe dergelijke situaties vermeden of opgelost kunnen worden. Onze dienstverlening richt zich op het leveren van allround diensten bij onze klanten op het vlak van cyberveiligheid, fraude, integriteit en riskmanagement. Onze ambitie is de grootste speler zijn en blijven die deze gecombineerde dienstverleningen aanbiedt.

Wat je krijgt

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie, die continue aansluiting zoek bij veiligheidsontwikkelingen in de maatschappij. Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • een salaris tussen de € 3.987 en € 6.646,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (afhankelijk van jouw kennis en ervaring) en exclusief 10% vakantiegeld;
  • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, tantième-regeling van maximaal 1,5 keer het bruto maandsalaris en onkostenvergoeding;
  • een zeer ruim opleidingsbudget. 

Wie je bent

Als (Senior)Consultant Security Risk Management ben je de expert op het gebied van uiteenlopende veiligheidsvraagstukken. Je bent communicatief sterk, zodat je op verschillende niveaus binnen organisaties gesprekken kunt voeren. Ook toon je initiatief, ondernemerschap en lef.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde of vergelijkbaar of een afgeronde post-HBO Registeropleiding DHM Security Management;
  • meerdere jaren werkervaring in het treffen van (beveiligings)maatregelen, het opstellen van beleid en de uitvoering, inclusief de kwaliteitsborging ervan;
  • ruime ervaring in organisaties als AIVD, politie en bijzondere opsporingsdiensten is zeer gewenst.

Tot slot beschik je over een goed organiserend vermogen, ben je accuraat en analytisch sterk. Klantgerichtheid staat bij jou op nummer 1. Een dienstverlenende en flexibele houding naar onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk. In deze rol wordt beschikbaarheid buiten de normale werktijden verwacht. Daarnaast ben je bereid om de opleiding Particulier Onderzoeker te volgen als je hier nog niet over beschikt.

Ben jij de Senior Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Melissa Wassenaar. Zij is te bereiken op het telefoonnummer 06-51782557 of via melissa.wassenaar@facilicom.nl

Solliciteer direct

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.