Als consultant bij Hoffmann werk je in een team van specialisten die allemaal intrinsiek gemotiveerd zijn de opdrachtgevers op de best mogelijke manier te helpen. Soms gaan we dan samen met de klant op zoek naar “de vraag achter zijn vraag”, en komen we er samen achter dat hun probleem anders is of dieper ligt dan ze initieel dachten. Het op zoek gaan naar het toevoegen van echte waarde voor de klant is waar we voor staan. Daarbij zijn we zelf niet tevreden als we alleen ons advies en de oplossing mogen rapporteren of presenteren. Ons mantra is niet voor niets; “liever implementeren, dan rapporteren”, zodat de klant aan het einde van ons project echt veiliger is geworden.

Dat doen we met volle overtuiging van onze kennis en ervaring die we breed binnen de organisatie hebben. Jouw rol hierin is vanuit je inhoudelijke kennis over het informatiesecurity domein, je brede netwerk en je skills als consultant, de klantvraag en de expertise van Hoffmann bij elkaar te brengen. Je werkzaamheden zijn soms inhoudelijk als adviseur, soms als projectleider, maar vaak ook als eerste sales contact bij de klant. Jouw rol is dan naast het formuleren van de klantvraag, deze vertalen in een duidelijke offerte en vervolgens opvolgen zodat het een opdracht wordt. Jouw werkweek kan er zomaar als volgt uitzien;

Maandagochtend ga je naar kantoor om met het riskteam te overleggen. Goed om te horen waar iedereen mee bezig is. Je vertelt over de accounts waar jij adviesplannen, of beleidsstukken voor aan het maken bent. Een collega biedt aan even mee te kijken vanuit zijn expertise. Je geeft hem je ruwe opzet voor feedback.

Na de lunch ga je op pad om een presentatie te geven bij een klant. Ze zijn op zoek naar end-to-end security voor hun organisatie. Je vertelt over onze aanpak op organisatie, techniek en mens. Met een uitnodiging tot een offerte rij je voldaan naar een koffiebar in de buurt om met een collega van sales de pricing van een concrete andere lead te bespreken.

Dinsdag ben je al vroeg bij een klant om een risicoanalyse uit te voeren op informatiebeveiliging. Je bevindingen werk je in de middag op kantoor uit in een rapportage met bijbehorende verbeter- en actiepunten waar we met het team de klant mee verder gaan helpen. Je bespreekt je bevindingen met een collega en maakt de conceptrapportage gereed om uit te sturen. Je collega’s van de backoffice zullen het overnemen en deze versturen.

Woensdag ga je naar een congres over informatiebeveiliging. Een mooie dag om nieuwe ontwikkelingen te horen, maar ook om veel mensen te spreken. Je gaat naar huis met een aantal afspraken met potentiele klanten.

Donderdag werk je vanuit huis. Je maakt een planning voor de komende weken, beantwoordt mailtjes en checkt bij de lopende projecten of ze op plan zijn. Je belt een aantal klanten na die interesse hebben getoond voor onze dienstverlening. Aan het eind van de dag heb je ook nog even contact met je opdrachtgever van dinsdag. Hij is blij met de conceptrapportage en vraagt je deze te komen presenteren in zijn MT.

Vrijdag werk je in de ochtend verder aan je plan voor je belangrijkste accounts. ’s Middags ga je met een collega uit het team zitten om een idee voor een whitepaper verder uit te werken. Tijdens een frisse wandeling, krijgen de ideeën verder vorm. Je rijdt vol energie die avond naar huis.

Wat houdt de functie precies in?

In ons team Cybersecurity & Security Risk Management zoeken wij een energieke consultant met een passie voor het veiligheidsdomein, die vanuit inhoudelijke expertise projecten kan leiden en uitvoeren. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en je hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden, dat je relaties met klanten weet op te bouwen en samen met de salesafdeling opdrachten weet te verwerven.

Wat verwachten we van je?

  • Minimaal een HBO-opleiding op het gebied van informatiebeveiliging of security risk-management;
  • CPP, CISM of CISSP is een pré
  • Ervaring met consultative selling;
  • Ervaring in een zakelijke context;
  • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Wat wij bieden…

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker verlengd wordt voor onbepaalde tijd. Jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Maarten IJzermans, director Cybersecurity & Security Risk Management. 

Voor vragen over de functie verzoeken we je contact op te nemen met 

088-2986600 

vacatures@hoffmann.nl

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Hoffmann heeft twee afdelingen; Fraude & Integriteitsonderzoeken en Cybersecurity & Security Riskmanagement. Wij helpen opdrachtgevers om effectief de risico’s op het gebied van integriteit-, fraude-, informatie- en fysieke beveiliging te managen met onze repressieve (onderzoek) en preventieve (consultancy) dienstverlening. Dit doen wij met een team van specialisten die soms individueel, maar liefst in teamverband opdrachtgevers helpen om veiliger te worden.

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door een grote variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren met verschillende bedrijfsomvang, door heel Nederland en soms ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.