Maandagochtend stap je in de auto op weg naar een workshop bij een klant, samen met een collega. Volgens ons eigen format neem je de deelnemers bij de hand en help je hen de kern van hun vraag te definiëren. Welk gedrag willen zij van hun medewerkers zien? Het is hard werken maar het geeft veel voldoening als aan het eind van de ochtend mensen tevreden de zaal verlaten. Je gaat samen met de collega in een nabijgelegen koffietentje zitten om de uitkomsten verder uit te werken en de volgende stappen voor te bereiden.

Dinsdag heb je een gesprek met een potentiële klant. Die heeft aangegeven zijn medewerkers weerbaarder te willen maken en jij gaat het gesprek aan om de vraag goed te begrijpen en uit te leggen hoe wij zouden kunnen helpen. Daarna interview je met je collega een aantal medewerkers van de klant van maandag. Welke mogelijke interventies willen we voorstellen?

Woensdag ga je een dagje naar kantoor in Almere. Iedereen weer even zien. Bijpraten met het team; wie is waarmee bezig, waar lopen we tegenaan en hoe kunnen we elkaar verder helpen? Je maakt een lunchwandeling met een groep collega’s. Verder spreek je onze hackers want je hebt nog een aantal vragen over een Redteamingproject. Ook collega’s van de fraude-afdeling komen even met je praten over een zaak bij een klant waar ze hulp bij nodig hebben. De middag besteed je aan het maken van een presentatie voor een ander project waar je aan werkt. Goed om te zien dat de presentatie mooie verbetervoorstellen bevat.

Donderdag geef je een presentatie op een congres. Door onze unieke propositie op het gebied van de mens is er veel animo voor je verhaal. Naderhand praat je met potentiële klanten die meer willen weten en bouw je samen met een salescollega aan je netwerk.

Op vrijdag heb je geen afspraken! Deze dag werk je je mail bij, werk je aan je projecten, schrijf je de offerte uit voor de klant van dinsdag, en werk je de contouren van een nieuw artikel uit.

Wat houdt de functie precies in?

In ons team psychologen zoeken wij een energieke professional met een passie voor het veiligheidsdomein, die daadkrachtig de opdrachten bij onze opdrachtgevers oppakt en deze in samenwerking met het team tot een goed einde weet te brengen. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden en dat je graag over je werk publiceert.

Wat verwachten we van je?

  • Een WO-opleiding op het gebied van (sociale) psychologie;
  • Ervaring in een zakelijke context;
  • Ervaring met informatiebeveiliging is een pré;
  • Ervaring met fraude en risk management is een pré;
  • Ervaring met gedragsveranderingen binnen organisaties en het toepassen van diverse methodieken, zoals workshops, gedragsmetingen, serious gaming, etc. is een pré;
  • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Al vele jaren zijn we bekend van onze unit bedrijfsrecherche. Echter, vanuit de markt groeit de vraag hoe incidenten te voorkomen zijn. Daarom is in de afgelopen jaren de preventieve tak van Hoffmann opgezet. Hieronder vallen cybersecurity en riskmanagement. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart maken we ons samen sterk om het gedrag van medewerkers positief te veranderen. We zijn toe aan uitbreiding van ons gedragsteam.

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren, door heel Nederland en soms ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Voor inhoudelijke vragen over de functie verzoeken we je telefonisch contact op te nemen met Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management, telefoon 088-2986600, e-mail: vacatures@hoffmann.nl.

Wat wij bieden…

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker verlengd wordt. Jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management.

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.