Zomeractie 2019

27 juni 2019

De vakantieperiode is misschien wel de leukste periode van het jaar, maar zeker niet de veiligste. Juist in de zomer zijn we net iets minder scherp. We zijn soms in gedachten al bijna op vakantie en dragen tijdens onze vakantie ons werk over aan een collega. Terwijl u op vakantie bent kunnen hackers zich nog steeds richten op uw systemen, dus het is cruciaal om bewust te zijn van de risico’s en voorzorgsmaatregelen te treffen. Het is daarom verstandig om uw websites en IT systemen een keer extra te laten testen.

Hoffmann heeft een scherp geprijsde Pentest actie in juli en augustus zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Pentest

In een kort tijdsbestek onderzoekt Hoffmann of uw website(s) en IT systemen kwetsbaarheden laten zien. Deze gevonden kwetsbaarheden worden aan u gerapporteerd in een overzichtelijk rapport waardoor in staat bent om afwegingen te maken of en zo ja welke vervolgmaatregelen nodig zijn.

Voorwaarden en kosten

Hoffmann rekent een speciaal tarief van € 750 euro per website. Ook voor het testen van uw IT systemen hanteert Hoffmann voor de uitvoering in juli en augustus 2019, speciale aangepaste tarieven. Alle kosten zijn inclusief overzichtelijke rapportage en exclusief btw en kilometerkosten € 0,60 per kilometer.

Wilt u gerust op vakantie? Neem direct contact met ons op via het contactformulier in het rechterkader. U kunt ons ook altijd vrijblijvend bellen via 088-298 66 00.

Ook als het gaat om uw cyberveiligheid; vertrouwen is goed, Hoffmann is beter.