Hoffmann volgt de ontwikkelingen aangaande het Coronavirus nauwlettend en past haar werkwijze daarop aan.

Volgens de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen werken we zo veel als mogelijk vanuit huis.

We werken zoveel mogelijk via videoconferencing en per situatie wordt afgewogen of een fysiek bezoek noodzakelijk is.

Op deze manier kunnen we u onder deze bijzondere omstandigheden van dienst blijven zijn. Hoffmann is dan ook gewoon bereikbaar op:

088-2986600

info@hoffmann.nl

Gerelateerd nieuws

Corona - artikel 1

Thuis werken vanwege coronavirus? Let op deze risico's!

Artikel 1

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Maatregelen worden alsmaar ingrijpender en steeds meer mensen werken vanuit huis. In dit artikel schetsen we verschillende risico’s en geven we u praktische tips om te zorgen dat uw organisatie niet ook nog wordt geraakt door cybervirussen.

Corona - artikel 2

Riskmanagement in tijden van een (corona)crisis

Artikel 2

Een crisissituatie, zoals de huidige coronacrisis, vraagt eerst om crisismanagement. Zo probeert u op dit moment, net als de meeste andere bedrijven, de primaire processen van de organisatie operationeel te houden. Prima, maar als dat eenmaal is geregeld, is er vanuit de leiding van uw organisatie een breder perspectief op de langere termijn vereist.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.