Veel fraudebendes, vooral als het om online fraude gaat, opereren vanuit het buitenland. Maar niet alleen de dader brengt ons naar het buitenland. Veel grote organisaties waar we voor werken hebben vestigingen in Europa of elders in de wereld. Dankzij deze internationale onderzoeken hebben we veel contacten in de betreffende landen opgebouwd waardoor de onderzoeken alleen maar efficiënter worden. Wij maken ook veelvuldig gebruik van ons partnernetwerk wereldwijd aangezien wet- en regelgeving per land kan verschillen.  

De dienstverlening is niet anders dan in Nederland. Al onze mogelijke diensten van integriteitsonderzoeken tot observaties, van verborgen camera tot digitale onderzoeken kunnen plaatsvinden. Voor preventieve onderzoeken geldt hetzelfde. We kunnen medewerkers screenen, inlooptesten doen (red teaming) of we kunnen een inventarisatie maken om de risico’s van het bedrijf in kaart te brengen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van internationale onderzoeken? 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Wereldkaart internationale onderzoeken

Contactformulier internationale onderzoeken

left section

right section

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.