Weet u wat de zwakke plekken in uw bedrijfsprocessen zijn? Hoe fraudeurs te werk gaan? En hoe u snel en doeltreffend ingrijpt bij een vermoeden van fraude binnen uw organisatie?

Scenario’s en trends

Met een fraudepreventieadvies op maat voorkomt u financiële verliezen en imagoschade. Hoffmann heeft jarenlange ervaring in het onderzoeken van fraude. Daarmee beschikken wij over een schat aan kennis over hoe fraudeurs te werk gaan en wat de juridische aspecten van fraude zijn. Onze database zit vol met scenario’s en trends. Deze kennis zetten wij graag in om uw risico’s in een preventief traject in kaart te brengen.

Onze aanpak: pragmatisch en effectief

Het preventief adviestraject van Hoffmann richt zich op de specifieke frauderisico’s binnen uw organisatie. Hierbij werken wij pragmatisch en kijken wij ook naar de effectiviteit van de bestaande (administratieve) controles. Deze controle is anders dan de controle van een accountant. Het gaat er namelijk niet om of er controle is, maar om hoe effectief dit wordt ingezet én of fraudeurs in staat zijn om deze controles te omzeilen.

Op basis van ons onderzoek ontvangt u een helder fraudepreventieplan voor uw organisatie. Daarbij zoomen wij in op organisatorische- en fysieke beveiligingsmaatregelen, maar ook op de cultuur en het fraudebewustzijn binnen uw organisatie. Als u dat wenst kan Hoffmann u ook bij de implementatie van het plan voorzien van de benodigde specialistische kennis.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.