Aanmeldpagina voor hét fraude event

Meld je aan voor het fraude event op dinsdag 14 november 2023

Wil je een collega meenemen? Geen probleem, het verzoek om deze persoon ook aan te melden via het formulier.

Programma ter opfrissing

14:30 – 15:00 uur     Ontvangst

15:00 – 15:10 uur     Opening door dagvoorzitter Daan Nieber

15:10 – 16:10 uur     Speech door Marcel Pheijffer

Marcel zal inzoomen op de psyche achter de fraudeur en op de omgeving van de fraudeur die fraude vaak mogelijk maakt. Aan de hand van een actuele zaak zal hij dat illustreren, namelijk de zaak Schaap die gaat over de grootste fraude in de Nederlandse geschiedenis van de advocatuur en het notariaat. Marcel zal daarna ingaan op het belang van preventieve maatregelen (zoals een frauderisicoanalyse), een fraudeverzekering en compliance. Tot slot komt de vraag aan de orde wie je (niet) moet inschakelen indien je onverhoopt toch met fraude wordt geconfronteerd.

16:10 – 16:25 uur     Pauze

16:25 – 17:00 uur     Paneldiscussie met Marcel Pheijffer, Lotte Veenstra, Frank ter Huurne en Henk Deraedt.

17:00 – 18:00 uur     Borrel

 

Locatie en bereikbaarheid

Kantoor Lexence, 6e verdieping (Workcafe)

Amstelveenseweg 500

1081 KL Amsterdam

Je kunt direct de lift naar de 6e verdieping nemen.Het kantoor van Lexence is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (halte Amstelveenseweg). Kom je met de auto, dan zijn er genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving. Parkeeropties zijn: Jachthavenweg, Jollenpad en Bosbaan.

Wie zijn wij?

Hoffmann werkt nauw samen met Lexence en Allianz Trade. Omdat elke fraudezaak uniek is, geen situatie is hetzelfde. Soms vraagt een zaak om het toevoegen van een digitaal rechercheur of een financieel onderzoeker. Een andere situatie vraagt om de bril van een psycholoog of advocaat. En om problemen in de toekomst te voorkomen, kan het interessant zijn preventiemaatregelen te treffen of je tegen frauderisico’s te verzekeren. Door het slim inrichten van processen werken we effectief en efficiënt samen vanuit onze eigen disciplines. Lean en tegen een redelijke, vooraf inzichtelijk gemaakte prijs zonder afbreuk aan kwaliteit. Op Fraude.nl delen wij hierover meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.