Hoffmann Tips #237 - mei 2019

Wet bescherming bedrijfsgeheimen

Op 23 oktober 2018 is de Wet bescherming bedrijfsgeheimen (Wbb) in werking getreden. Daarmee worden bedrijfsgeheimen voor het eerst ook wettelijk beschermd. 

Spoofing, wat is dat nu weer?

"'Goedemiddag, u spreekt met de servicedesk’. Het nummer op mijn display laat inderdaad het nummer van de servicedesk zien. ‘Er is iets mis met uw e-mail account. Kunnen wij samen…’

Bedrijfsspionage – hoe beperk je de impact?

Het meenemen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens van chipmachinemaker ASML door oud-medewerkers naar concurrent XTAL heeft de aandacht voor bedrijfsspionage vergroot. 

Uw belang is waarheidsvinding

Integriteit is ons handelsmerk, dáár staan we voor, ook als merk. Integriteit kost ons eigenlijk ook geen enkele moeite, totdat..Verder leest u onder andere over Integrity Due Diligence-onderzoeken, dit onderzoek identificeert integriteitsrisico’s van partijen waar u zaken mee wilt gaan doen. We hebben twee casussen voor u opgenomen en u leest een bijdrage van onze partner Capra Advocaten: ‘Declareren kun je leren’.Veel leesplezier gewenst.

Download de Hoffmann Tips

Cover Hoffmann Tips 237 - mei 2019

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.