Hoffmann Tips - Special Woningcorporaties

Bereid het tij te keren

Hoffmann wordt vaak ingeschakeld voor het oplossen van incidenten. Bij bijvoorbeeld een fraudezaak sporen wij de dader voor u op. De onderliggende vraag ‘waarom gebeurt dit nou?’ is wellicht minder relevant voor de strafzaak maar wel voor de continuïteit van het bedrijf. Als we na het onderzoek weer weg zijn, doen uw medewerkers nog steeds wat ze altijd al deden. In het interview op pagina 4 en 5 leest u over onze klant Woonpunt die een laag dieper durfde te gaan. Onze psychologen zijn de gesprekken aangegaan met medewerkers over gewenst gedrag en gedrag in de praktijk.

Het belang van procedureregels

Integriteit is ook in de sector van de woningcorporaties een actueel thema. Integer handelen hoort "vanzelfsprekend" te zijn, zo staat op de website van de eigen vereniging van toezichthouders VTW. Mark van de Laar van Capra advocaten, belicht in dit artikel de verplichtingen van de werkgever. Discussies in de rechtszaal (meestal in het kader van ontslagzaken) gaan dikwijls daarover.

Veiligheid zie je niet, maar voel je

Vrijheid is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Niet alleen bekende Nederlanders, maar ook een medewerker van een woningcorporatie of de bestuurder. Een afpersing, fysieke bedreiging, voorbeelden genoeg. Hoffmann heeft veel ervaring op het gebied van beveiliging op dit gebied en levert regelmatig advies bij incidenten, zoals afpersingen, lees er alles over op de laatste pagina.In deze Hoffmann Tips – Special leest u verder voorbeelden, tips en adviezen voor de woningcorporatiebranche.Wij wensen u veel leesplezier!

Download de Hoffmann Tips

Cover Hoffmann Tips - Special woningcorporaties

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.