Zeker op het moment dat u nieuwe systemen aan uw infrastructuur toevoegt, maar ook omdat er dagelijks nieuwe kwetsbaarheden worden ontdekt in al in gebruik zijnde hard- en software.

Een cybersecurity specialist kan u daarbij helpen. Deze specialist kan uw systemen, website(s) én uw interne netwerk testen met een zogenaamde penetratietest. Weet u niet waar u moet zoeken? Hoffmann kan u deze cybersecurity specialist leveren, zowel fulltime als parttime.

Onze aanpak: een interim ethical hacker van Hoffmann

Om zijn werk écht goed te kunnen doen is kennis is voor een cybersecurity specialist essentieel. De Hoffmann security consultants hebben daarom meerdere opleidingen gevolgd. De basis is HBO Informatica, aangevuld met masteropleidingen in de IT. Daarnaast hebben onze specialisten diverse certificeringen zoals OSCP (Offensive Security Certified Professional), OSCE (Offensive Security Certified Expert), OSWP (Offensive Security Wireless Professional), CEH (Certified Ethical Hacker).

Om u een reëel beeld te geven van de risico’s voor uw organisatie, kritieke gegevens en de impact op kritieke processen binnen uw organisatie zal een ethical hacker van Hoffmann verschillende aanvallen van (cyber)criminelen nabootsen. Daarvoor voert hij of zij technische securityaudits uit, in de vorm van zogenaamde penetratietesten.

Vervolgens adviseert onze specialiste hoe u de aan het licht gebrachte kwetsbaarheden kunt oplossen en geeft hij of zij u advies over het verder beveiligen van applicaties, systemen en/of netwerken. Daarbij ontvangt u rapporten en presentaties over de testen en onderzoeken die zijn uitgevoerd.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Is uw ICT-infrastructuur (weer eens) toe aan een pentest? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een interim ethical hacker voor uw organisatie? Wij kunnen zowel parttime als fulltime specialisten leveren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Contactformulier Ethical Hackers

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.