De maatregelen die wij daarbij aanbevelen zijn onder meer gericht op het beheersen van de risico’s op informatiebeveiliging of de beveiliging van ‘assets’ of medewerkers. Daarbij zien we regelmatig dat opdrachtgevers het moeilijk vinden om de geadviseerde maatregelen structureel, effectief en op de juiste wijze te implementeren.

De adviseurs van Hoffmann voelen zich verantwoordelijk en stoppen niet na het opleveren van de (veiligheids)adviezen; die adviezen moeten juist in de praktijk hun meerwaarde bewijzen. Ons motto is dan ook “liever implementeren dan rapporteren”. Want een rapport dat in een la belandt heeft nog geen organisatie veiliger gemaakt. Daarom beschikt Hoffmann over een pool van ervaren implementatie-experts die hierbij kunnen helpen.

Onze aanpak: een interim security implementation manager van Hoffmann

Onze experts zien erop toe dat de beste leveranciers worden geselecteerd, de – veelal eerder – geadviseerde beheersmaatregelen op een correcte wijze worden toegepast en controleren of de geleverde kwaliteit voldoet aan de gestelde eisen. Indien gewenst helpen zij bij het ontwikkelen en schrijven van het benodigde beleid en zorgen zij dat de procedures op de juiste wijze worden ingeregeld. Daarnaast begeleiden en trainen zij de relevante functionarissen binnen uw organisatie en zorgen zij dat taken en bevoegdheden op het juiste niveau zijn belegd.

U kunt de implementatie-experts van Hoffmann inzetten op basis van een parttime of fulltime detachering. Daarbij kunnen zij als dat nodig is ook gebruik maken van andere expertises binnen Hoffmann, variërend van gedragspsychologen tot experts op het gebied van cyber security of fysieke veiligheid.

Kortom, Hoffmann ontzorgt uw bedrijf of organisatie bij het implementeren van de geadviseerde beheersmaatregelen en waarborgt de beoogde kwaliteit van die beheersmaatregelen. Zo kan uw bedrijf of organisatie zich richten op de eigen activiteiten, terwijl Hoffmann de veiligheidssituatie voor uw bedrijf of organisatie verbetert.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een interim security (implementation) manager voor uw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Contactformulier Security implementation manager

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.