Hoffmann Updates

De Hoffmann Updates is een serie vlogs over lopende zaken en actuele onderwerpen op het gebied van fraude, cybercrime en security die we tijdens de corona periode hebben opgenomen. 

Hoffmann Updates - aflevering 5 - Ongewenst gedrag

Aflevering 5: Ongewenst gedrag

8 april 2021

Wat is voor een organisatie van belang in het tegengaan van ongewenst gedrag op de werkvloer? Wat betekent seksueel intimiderend gedrag? En welke aspecten dienen extra zorgvuldig te worden meegenomen bij eventueel onderzoek?

Hoffmann Updates -aflevering 4

Afl. 4 - Cyberveilig (thuis)werken

2 november 2020

In deze nieuwe aflevering van de Hoffmann Updates nemen Ron en Elke u mee in de integrale benadering van informatiebeveiliging met betrekking tot thuiswerken.

Hoffmann Updates - aflevering 3: CEO-fraude

Aflevering 3: CEO-fraude

30 juni 2020

Uit de vele onderzoeken die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd blijkt dat organisaties in tijden van vakanties kwetsbaarder zijn voor (CEO-)fraude. Elke Weijkamp vertelt u hierover.

Hoffmann Updates - aflevering 2 - Meldmisstanden

Aflevering 2 - Meldmisstanden

2 juni 2020

Elke Weijkamp vertelt u in deze aflevering over de Meldmisstanden service van Hoffmann. Stelt u uw medewerkers ook in staat om (vermoedens van) misstanden veilig en anoniem te melden? 

Hoffmann Updates - afl. 1

Aflevering 1 - Ransomware

7 mei 2020

Tegenwoordig zijn ransomware aanvallen vaker regel dan uitzondering. Gedragswetenschapper Elke Weijkamp vertelt er meer over in deze aflevering van de Hoffmann Updates.

Heeft u vragen over de Hoffmann Updates

of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

088-2986600 

info@hoffmann.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.