Vierdelige podcastspecial - aflevering 4

29 april 2021

Drie maanden geleden, op 2 februari 2021, organiseerden DeHaan Advocaten en Notarissen, Marsh, ESET en Hoffmann het online event ‘Kies uw juiste weg in 2021’. Naar aanleiding van dit event is er een vierdelige podcastspecial gemaakt. In deze vierdelige special gaan Jasper Gevers (DeHaan), Myra van Esch (Hoffmann), Sjaak Schouteren (Marsh) en Dave Maasland (ESET) met elkaar in discussie over een aantal uiteenlopende stellingen op het gebied van online veiligheid, privacy, cybercrime en risk management.

De vierde aflevering gaat over cybercriminelen. Moet u losgeld betalen aan cybercriminelen of juist niet? Jasper Gevers schijnt in aflevering 4 zijn licht op deze lastige zaak. Daarnaast geven de overige experts een aantal handzame tips.

De eerste aflevering stond in het teken van cyberveilig gedrag. In de tweede aflevering staan de eisen van (cyber)verzekeraars centraal.  De derde aflevering gaat over de verantwoordelijkheid van de online veiligheid binnen de organisatie.

Luister naar aflevering 4: Cybercriminaliteit

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.