Hoffmann heeft als recherchebureau te maken met strenge regels op het gebied van privacy, waardoor de beveiligingsmaatregelen op gebied van informatiebeveiliging streng worden gehanteerd. Hoffmann werkt al jaren volgens de ISO27001 norm en heeft zich daar eind 2018 op laten auditen. Op  27 december heeft de organisatie formeel voor al haar afdelingen; Cybersecurity-Riskmanagement-Recherche, de ISO 27001 certificering ontvangen.

Het certificaat toont aan dat Hoffmann voldoet aan de normen van de internationale standaard en beschikt over een duidelijk beleid rondom data en informatiebeveiliging. Dit betekent o.a. dat Hoffmann op een verantwoordelijke manier omgaat met vertrouwelijke informatie. Een belangrijke erkenning richting de medewerkers en de uitgebreide klantenkring. Maarten IJzermans, Director Riskmanagement van Hoffmann, benoemd deze formele certificering; “een bevestiging van het hoge beveiligingsniveau van de organisatie. Hierbij was het een ‘no-brainer’ om deze certificering voor alle drie de afdelingen door te voeren en niet alleen voor de afdeling Cybersecurity”.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

ISO certificaat

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.