De derde aflevering van de reeks online talkshows wijkt af van het thema bedrijfsfraude. Bij veel organisaties zit de schrik er goed in na de nieuwsberichten over grensoverschrijdend gedrag bij uiteenlopende bedrijven. Gebeurt dit bij ons ook? Is onze cultuur wél veilig genoeg om een melding te doen? Hoe vangen wij signalen op? En hoe staat het eigenlijk met ons beleid? Zomaar wat vragen die spelen.

De specialisten van Lexence, EY en Hoffmann praten u bij over dit belangrijke onderwerp. Want grensoverschrijdend gedrag komt overal voor: binnen bedrijven, in de sport, bij de overheid, in de zorg, bij non-profitorganisaties en in de sociale omgeving. Onze gastspreker van de aflevering is Leanne Valom, consultant bij People Intouch. People Intouch biedt een eenvoudige, veilige en volledige oplossing voor het melden van wangedrag aan organisaties over de hele wereld genaamd SpeakUp®.

De sprekers van de online talkshow

Profielfoto Leanne Valom

Leanne valom

People Intouch

Profielfoto Daniëlle Baveco

Daniëlle Baveco

Lexence

Profielfoto Michel Grummel

Michel Grummel

EY

Profielfoto Johan Klokman

Johan Klokman

Hoffmann

 

Onze tafelgasten zullen onder leiding van Paul van Liempt (journalist/interviewer/schrijver) het gesprek aangaan over alles rondom grensoverschrijdend gedrag zoals de rol van de vertrouwenspersoon, een klokkenluidersregeling, cultuur en beleid binnen uw organisatie, het doen van onderzoek, de rol van de advocaat en een mogelijk ontslag. Daarnaast kunt u als kijker ook vragen stellen.

Paul van Liempt

Reeks online talkshows

EY, Hoffmann en Lexence organiseren een reeks online talkshows.

 • Talkshow #1 - dinsdag 7 september 2021 - terugkijken

  Fraude herkennen voor gevorderden

   
 • Talkshow #2 – dinsdag 7 december 2021 - terugkijken

  Fraude onderzoeken en aanpakken

   
 • Talkshow #3 – dinsdag 5 april 2022 - terugkijken

  Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer


   

 • Talkshow #4 – datum nader te bepalen 

  Fraude voorkomen

Actief meedoen

Bekijkt u de talkshow live? Dan kunt u al uw vragen stellen via de chatfunctie. Later terugkijken is ook mogelijk.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Organisatie

De talkshow wordt georganiseerd door EY, Hoffmann en Lexence.

EY Forensic & Integrity services heeft wereldwijd een team van 4.000 onderzoekers, forensische accountants en forensic data analytics professionals die organisaties helpen snel te reageren op gevallen van vermeende fraude, omkoping en andere financiële criminaliteit.

Lexence is een continu ontwikkelend advocaten- en notariskantoor. Met 170 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden. Onze mentaliteit? Persoonlijk en to the point. Wij combineren kennis van zaken met een zakelijke mentaliteit en geven ondernemingen snel een scherp antwoord tegen een helder tarief.

Hoffmann voert jaarlijks 1.200 onderzoeken uit op het gebied van fraude, integriteit, cybersecurity en security risk management, waardoor zij op basis van kennis en kunde de marktleider op dit vakgebied is.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.