Over Hoffmann

Fraude, afpersing en schendingen van integriteit zijn helaas ook voor uw organisatie een reëel gevaar. Niet alleen van binnenuit maar ook van buitenaf. Als er een incident gebeurt zorgen wij dat ‘t snel en goed wordt opgelost en beperken wij de schade zoveel mogelijk. Want de gevolgen voor uw organisatie zijn groot omdat het onderlinge vertrouwen en de motivatie onder druk komen te staan.

Met onze 60 jaar ervaring, en de expertise van onze onderzoekers, psychologen en adviseurs, helpen wij u de risico’s op ongewenst gedrag en incidenten te verkleinen. We creëren een werkomgeving waarin uw mensen volledig vertrouwen kunnen hebben in elkaar en in hun organisatie. 

Missie Hoffmann

Hoffmann helpt organisaties om een veiligere en integere werkomgeving te realiseren, zodat zij optimaal kunnen blijven functioneren.

Visie Hoffmann

Als Hoffmann willen we hét onderzoeksinstituut op het gebied van fraude, integriteit en security zijn en blijven. We helpen organisaties om incidenten snel en goed op te lossen en verdere schade te beperken. Ook helpen we risico's op ongewenst gedrag en incidenten te verkleinen. Daarbij gebruiken we een integrale aanpak die gericht is op mens, techniek én organisatie. Want uit onze ervaring in de afgelopen 60 jaar blijkt dat de mens vaak de cruciale schakel is. Daarom zoomen we in op integer en veilig gedrag om schade te voorkomen en te beperken. Zo werken we samen met organisaties aan duurzame veiligheid.

Fraude- & Integriteitsonderzoek

Wij zijn dé partner bij integriteitsvraagstukken. Op het gebied van fraude- en integriteits-onderzoek is Hoffmann marktleider. Onze ambitie is om dat ook te blijven. Niet alleen qua grootte en bekendheid, maar vooral  ook als het gaat om kwaliteit. Wij investeren in meer digitale en financiële expertise om voor (nog meer) kwaliteit te kunnen zorgen.

Cybersecurity & Risk management

Op het gebied van security risk management en cybersecurity zijn we dé partner die een totaaloplossing  biedt. We zien in de markt de behoefte aan een partner die cyberdreigingen en risico’s voor opdrachtgevers in kaart weet te brengen én vervolgens effectief risicomanagement implementeert. Wij onderscheiden ons door de beheersmaatregelen op mens, techniek en organisatie in samenhang te beschouwen.

Managementteam Hoffmann

Martijn van de Beek

Martijn van de Beek

Algemeen directeur

Richard Mulder

Richard Mulder

Director Fraude & Integriteit

Profielfoto Johan van Slooten

Johan van Slooten

Director Cybersecurity & Risk management

Wie zijn wij - Britt

Britt Bloemendaal

HR Business Partner

Certificeringen en keurmerken

Logo POB
Logo CCV Keurmerk
Logo CO2 Neutraal

Duurzaamheid

Hoffmann hecht aan duurzaamheid en is al enkele jaren bezig om haar bijdrage te leveren door haar CO2-footprint te verkleinen. We hebben afgelopen periode in ons pand geïnvesteerd met als resultaat dat we energielabel B hebben gekregen. Zo is ons dak vernieuwd en voorzien van extra isolatie, we gebruiken LED verlichting, ons forensisch lab is voorzien van wake-up online toegang waardoor het stroomverbruik aanzienlijk is verlaagd. Verder stimuleren we het gebruik van elektrische voertuigen onder onze medewerkers en zijn er onder andere extra laadpalen geplaatst op ons parkeerterrein. We bieden medewerkers de gelegenheid om thuis te werken waar mogelijk. Verder zit het ook in kleine dingen zoals het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, zo min mogelijk single-use bekers en bestek, en het gebruik van papier waar geen chloor in zit.

Om de komende jaren meer CO₂ te reduceren en de impact van alle acties beter meetbaar te maken, maakt Hoffmann gebruik van de CO₂-prestatieladder. En dat loont; bedrijven die gebruik maken van de CO₂-prestatieladder als duurzaamheidsinstrument reduceren gemiddeld 2x zoveel CO₂ dan sectorgenoten. Met deze certificering zetten we dan ook een volgende stap naar een duurzamere maatschappij.

We blijven werken aan een aantal concrete reductiemaatregelen waaronder hernieuwbare energie op onze panden door te gaan investeren in zonnepanelen.

Persoonlijk contact

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen.

Contactgegevens

088-2986600

info@hoffmann.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.