Over Hoffmann

Uw veiligheid, daar maken we ons sterk voor, al bijna 60 jaar. Oplossingsgericht als het moet, dankzij onze doorgewinterde onderzoekers en adviseurs. Maar beter nog voorkomen we een incident of een crisis. Hoe? Door preventief Cybersecurity en Security Risk Management voor u in te zetten. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart. Wij hebben expliciete aandacht voor de essentiële factor, namelijk het gedrag van uw medewerkers. Want hoe goed we u ook helpen met het oplossen van een crisis, een open bedrijfscultuur en een veilige werkomgeving vormen de beste oplossing voor de lange termijn.

Fraude & Integriteit

Een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Het lijkt een onbesproken arbeidsvoorwaarde. Helaas is de realiteit soms anders. Fraude, vernieling, diefstal, ongewenste intimiteiten, pesten; niemand wil dat, maar het gebeurt. In die gevallen rekent u direct op ons. Discreet, objectief en ervaren. Want na bijna 60 jaar durven we ons gerust specialist in fraude en integriteitsschendingen te noemen. Van deskresearch en observatie tot gesprekken met betrokkenen. Wij geven u de handvatten om juridisch sterker te staan. Met de garantie dat uw bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Maar veel liever nog minimaliseren we de risico's die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen. Hoffmann heeft alles in huis om samen met u de route naar een veilige bedrijfscultuur in kaart te brengen én die te realiseren.

Fraude, vernieling, diefstal, ongewenste intimiteiten, pesten; niemand wil dat, maar het gebeurt.

Cybersecurity & Security Risk Management

Een veilige bedrijfscultuur begint bij uzelf. Dat betekent niet dat u deze helemaal zélf hoeft te realiseren. Onze adviseurs en trainers werken samen met u aan een veilige werkomgeving. Ze helpen u veilige processen en effectieve controles in te richten, maar vooral met het toewerken naar een veilige en integere cultuur. Met als uitgangspunt: veiligheid zie je niet, die voel je. In een open bedrijfscultuur waar collega's elkaar durven aan te spreken, waar controle een vanzelfsprekend en positief karakter heeft. Waar veiligheid ieders verantwoordelijkheid is. Een omgeving waar het risico op fraude, diefstal en corruptie, maar ook op pesten of agressie tot een minimum beperkt is. En vindt er toch een incident plaats, dan biedt u dankzij onze trainingen en praktische adviezen zo'n crisis direct en adequaat het hoofd. Met de zekerheid dat uw bedrijf of organisatie ondertussen blijft functioneren en presteren.

Een omgeving waar het risico op fraude, diefstal en corruptie, maar ook op pesten of agressie tot een minimum beperkt is.

Uw bedrijfsinformatie is uw goud. Dat houdt u graag in veilige handen. In de digitale wereld waarin we leven is dat niet zo eenvoudig. Vaak zijn daar beter beveiligde netwerken, goed doordachte processen en cyberbewuste medewerkers voor nodig. Met preventief onderzoek naar uw informatiebeveiliging maken wij inzichtelijk wat uw kroonjuwelen zijn en waar voor u de risico's liggen. Samen met u bepalen we waar direct aandacht nodig is en waar minder: met de focus op wat écht belangrijk is behalen we het meest efficiënt resultaat. Met oog voor techniek, processen én mens. Wij hebben de specialisten, technologie en tools in huis om uw informatiebeveiliging te optimaliseren. Om u en uw medewerkers te trainen in cyberveilig gedrag. Zo werkt u aan een veilige toekomst met minimale kans doelwit te worden van cybercrime of -spionage. Vindt er tóch een incident plaats, dan staan onze ervaren adviseurs klaar om direct in actie te komen.

Samen met u bepalen we waar direct aandacht nodig is en waar minder: met de focus op wat écht belangrijk is behalen we het meest efficiënte resultaat.

Persoonlijk contact

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen.

Contactgegevens

088-2986600

info@hoffmann.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.