Webinar: Kies uw juiste weg in 2021

Op dinsdag 2 februari 2021 organiseren Hoffmann, ESET, Marsh en DeHaan Advocaten en Notarissen het webinar ‘Kies uw juiste weg in 2021’.Tijdens dit speciale online debat gaan onze sprekers met elkaar in gesprek over de thema’s: online veiligheid, cybercrime, privacy én riskmanagement.Deze unieke combinatie van bedrijven én expertise stelt ons in staat om u te kunnen voorzien van de meest actuele informatie rondom de thematiek, vanuit verschillende invalshoeken: security, legal én risk 2020 is voor elk bedrijf alles behalve een doorsnee jaar geweest. Welke speerpunten verdienen daarom uw aandacht in het nieuwe jaar en wat zijn daarvoor de digitale mogelijkheden in 2021?

Inschrijven webinar

Sprekers

Myra

Myra van Esch

Director Cybersecurity & Security Risk Management. Hoffmann

Sjaak Schouteren

Sjaak Schouteren

Cyber Development Leader, Marsh

Jasper Gevers

Jasper Gevers

Advocaat en hoofd van de sectie Privacy en IT, DeHaan Advocaten en Notarissen

Dave Maaskant

Dave Maasland

Cybersecurity expert en CEO, ESET Nederland

Tijdens het debat zorgen wij voor interactie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wilt u mee discussiëren over een specifiek onderwerp?Stuur ons voorafgaand aan het Lagerhuis debat een stelling of vraag en kom live in de uitzending om met de sprekers in debat te gaan. Stuur uw vraag of stelling in naar info@hoffmann.nl.

Inschrijven webinar - dinsdag 2 februari 2021


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.