Als consultant bij Hoffmann werk je in een team van specialisten die allemaal intrinsiek gemotiveerd zijn de opdrachtgevers op de best mogelijke manier te helpen. Soms moeten we dan ook streng zijn, en de opdrachtgevers overtuigen dat hun probleem anders is of dieper ligt dan ze initieel dachten. Ons mantra is niet voor niets; “liever implementeren, dan rapporteren”, zodat de klant aan het einde van ons project echt veiliger is geworden. Dat doen we met volle overtuiging van onze kennis en ervaring die we breed binnen de organisatie hebben. Jouw rol hierin is vanuit je inhoudelijke kennis over het domein, je brede netwerk en je skills als consultant, de klantvraag en de expertise van Hoffmann bij elkaar te brengen. Je werkzaamheden zijn soms inhoudelijk, soms als projectleider, maar vaak ook als eerste contact bij de klant: in het formuleren van de vraag, het schrijven van de offerte en het sluiten van de deal. Jouw werkweek kan er zomaar als volgt uitzien;

Maandagochtend ga je naar kantoor om met het riskteam te overleggen. Goed om te horen waar iedereen mee bezig is. Je vertelt over de accounts waar jij een plan voor aan het maken bent. Een collega biedt aan even mee te kijken vanuit zijn expertise. Je geeft hem je ruwe opzet voor feedback.

Na de lunch ga je op pad om een presentatie te geven bij een klant. Ze zijn op zoek naar end-to-end security voor hun organisatie. Je vertelt over onze aanpak op organisatie, techniek en mens. Met een uitnodiging tot een offerte rij je voldaan naar een koffiebar in de buurt om met een collega van sales de pricing van een concrete andere lead te bespreken.

Dinsdag ben je al vroeg bij een klant om een risicoanalyse uit te voeren op informatiebeveiliging. Je bevindingen werk je in de middag op kantoor uit in een rapportage met bijbehorende verbeter- en actiepunten waar we met het team de klant mee verder gaan helpen. Je bespreekt je bevindingen met een collega en maakt de conceptrapportage gereed om uit te sturen. Je collega’s van de backoffice zullen het overnemen en deze versturen.

Woensdag ga je naar een congres over informatiebeveiliging. Een mooie dag om nieuwe ontwikkelingen te horen, maar ook om veel mensen te spreken. Je gaat naar huis met een aantal afspraken met potentiele klanten.

Donderdag werk je vanuit huis. Je maakt een planning voor de komende weken, beantwoordt mailtjes en checkt bij de lopende projecten of ze op plan zijn. Je belt een aantal klanten na die interesse hebben getoond voor onze dienstverlening. Aan het eind van de dag heb je ook nog even contact met je opdrachtgever van dinsdag. Hij is blij met de conceptrapportage en vraagt je deze te komen presenteren in zijn MT.

Vrijdag werk je in de ochtend verder aan je plan voor je belangrijkste accounts. ’s Middags ga je met een collega uit het gedragsteam zitten om een idee voor een whitepaper verder uit te werken. Tijdens een frisse wandeling, krijgen de ideeën verder vorm. Je rijdt vol energie die avond naar huis.

Wat houdt de functie precies in?

In ons team cybersecurity & security riskmanagement zoeken wij een energieke consultant met een passie voor het veiligheidsdomein, die vanuit inhoudelijke expertise trajecten voor ons verkoopt, accounts kan beheren, maar ook projecten kan leiden en uitvoeren. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden, dat je relaties met klanten weet op te bouwen en opdrachten weet te verwerven.

Wat verwachten we van je?

  • Minimaal een HBO-opleiding op het gebied van informatiebeveiliging of security risk-management;
  • Ervaring in een zakelijke context;
  • Ervaring met consultancy en sales
  • Ervaring met fraude –onderzoek is een pré;
  • CPP, CISM of CISSP is een pré
  • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Al vele jaren zijn we bekend van onze unit bedrijfsrecherche. Echter, vanuit de markt groeit de vraag hoe incidenten te voorkomen zijn. Daarom is in de afgelopen jaren de preventieve tak van Hoffmann opgezet. Hieronder vallen cybersecurity en security riskmanagement. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart maken we ons samen sterk om het gedrag van medewerkers positief te veranderen. We zijn toe aan uitbreiding van ons gedragsteam.

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door een grote variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren, door heel Nederland en soms ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Voor vragen over de functie verzoeken we je telefonisch contact op te nemen met, telefoon 088-2986600, e-mail: vacatures@hoffmann.nl

Wat wij bieden…

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker verlengd wordt. Jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar nl.vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management.

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.