Deze vacature in inmiddels vervuld.

Ben jij die proactieve HR-professional, zowel sparringpartner voor directie als aanspreekpunt voor alle collega's omtrent HR? Lees dan snel verder.

Als HR Business partner bij Hoffmann (onderdeel van het grootste Nederlandse beveiligingsbedrijf Trigion) werk je in een bedrijf met inhoud gedreven vakmensen die allemaal gemotiveerd zijn om opdrachtgevers op de best mogelijke manier te helpen. Hoffmann bestaat uit twee onderdelen te weten Fraude & Integriteitsonderzoek en Cybersecurity & Security Riskmanagement. De afdeling Fraude & Integriteitsonderzoek is verantwoordelijk voor een groot aantal onderzoeken bij een veelheid van opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid. De afdeling Cybersecurity en Security Risk Management onderzoekt aanvullend op deze aanpak juist welke risico’s relevant zijn voor onze opdrachtgevers. Zij adviseren vanuit een brede expertise hoe deze risico’s het beste gemitigeerd kunnen worden.  Fraude gevallen en integriteitsschendingen vinden vaak plaats binnen een context van een organisatie. Door hier aandacht aan te besteden kunnen toekomstige incidenten voorkomen worden. Jouw rol in dit mooie bedrijf is om vanuit jouw HR expertise bij te dragen aan een fijne en professionele werkomgeving waarin collega’s zich thuis voelen en zich blijvend kunnen ontwikkelen op hun vakgebied zodat ze relevant zijn en blijven voor onze klanten.

 

Je werkzaamheden zijn soms operationeel van aard; van het werven van nieuwe consultants/ onderzoekers, het aanpassen van het opleidingsbeleid of de Risico Inventarisatie & Evaluatie tot het adviserend deelnemen aan overleggen van het managementteam om mee te denken vanuit de HR-bril. Dit maakt de functie van HR Business Partner bij Hoffmann tot een veelzijdige functie waarin je al jouw HR kennis en ervaring kunt inbrengen.  

Hoe ziet een werkweek eruit?

Maandagochtend ga je naar kantoor om deel te nemen aan het MT-overleg. Op de maandag kijken we de week vooruit en besteden we aandacht aan zowel korte termijn onderwerpen als zaken die ons als organisatie verder helpen op de lange termijn. Jij denkt op alle onderwerpen mee en je adviseert vanuit je HR rol. Tijdens het overleg presenteer je het opleidingsbeleid en leidt de discussie. Met de input kun je verder om het beleidsvoorstel af te ronden. Je adviseert ook over de wijze waarop het beleid met de medewerkers wordt gedeeld nadat het met Ondernemingsraad is besproken. Maandagmiddag heb je een aantal selectiegesprekken.

 

Dinsdag heb je overleg met de verzuimconsultant van onze Arbodienst om het verzuim door te nemen en verdere acties te bespreken. Tijdens het werkoverleg met een van de leidinggevenden bespreek je zijn casussen en geef je advies welke acties te nemen. Het is goed om elke maand zo even te zitten en de teams door te spreken.Later die middag werk je een voorstel voor het MT uit op het gebied van een nieuwe pensioenregeling. Belangrijk hierbij is ook de medewerkers uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Woensdag ben je vrij.

 

Donderdag werk je vanuit huis en bereid je de OR vergadering voor die volgende week op de agenda staat. Er staan nog een aantal punten open waar je een advies voor maakt zodat je dit kan bespreken met de directeur. Goed dat je vanmiddag even met elkaar belt. De rest van de middag zet je de resultaten van de beoordelingsronde op een rijtje, zodat de aanpassingen in de salarissen makkelijk kunnen worden doorgevoerd.

 

Vrijdag heb je een cursusochtend, waarbij je nieuwe trends op het gebied van HR gepresenteerd krijgt. Het is een mooie gelegenheid om informatie uit te wisselen met vakgenoten bij andere organisaties. Waar ligt bij hen de focus op dit moment en wat kun je mee terug nemen naar Hoffmann? ‘s Middags bevestig je van een aantal medewerkers dat hun contract wordt verlengd en maak je een introductieschema voor de nieuwe collega die over een week begint.

Wat houdt de functie precies in?

Als HR Business partner ben je primair verantwoordelijk voor uitvoering van de totale HR functie bij Hoffmann. Daarnaast wordt verwacht dat je het MT van Hoffmann adviseert door op alle vlakken mee te denken vanuit HR. Je hebt een proactieve houding en je ziet het werk. Je adviseert en schetst de gevolgen van de verschillende te kiezen opties. Je bent zelfstandig in staat zijn alle voorkomende HR onderwerpen op te pakken en af te handelen. Ook maak je onderdeel van het HR team van Trigion en in complexe dossiers schakel je met de afdeling Juridische zaken van het moederbedrijf Facilicom. Om dit te kunnen maak je goed verbinding met alle type medewerkers en je voelt je thuis in een professionele organisatie.

Wat verwachten we van je?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stevige HR professional, die zowel gewend is om als sparringpartner op te treden voor het management, alsmede het aanspreekpunt te zijn voor alle medewerkers. Daarnaast heeft het in deze functie een duidelijke meerwaarde als je kennis en ervaring hebt met cultuurveranderingen en je beschikt over coaching vaardigheden. Bovendien voldoe je aan onderstaande eisen:

  • Je hebt een bachelor in Human Resource Management.
  • Je bent bereid de opleiding Particulier Onderzoek te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Een screening en het opvragen van politietoestemming maken deel uit van onze selectieprocedure.

Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen via 088-2986600 of een e-mail sturen aan info@hoffmann.nl.

Facilicom verzorgt de sollicitatieprocedure, via onderstaande button kom je op de pagina waar je je sollicitatie kan insturen.

Solliciteren

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.