Hoffmann heeft ruim 60 jaar ervaring met het onderzoeken van incidenten op de werkvloer (fraude, integriteitsschendingen, cyberincidenten e.d.). Wij zijn als geen ander in staat om te adviseren hoe dergelijke situaties vermeden of opgelost kunnen worden. Onze dienstverlening richt zich op het leveren van allround bescherming van onze klanten op het vlak van cybersecurity, fraude, integriteit en riskmanagement. Onze ambitie is de grootste speler zijn en blijven die deze gecombineerde dienstverleningen aanbiedt.

Voor ons Backoffice team zijn we op zoek naar een nieuwe collega, een echte aanpakker! Steek jij je handen graag uit de mouwen? Krijg je energie van snel schakelen? Ben jij collegiaal, stressbestendig en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkweek is nooit hetzelfde! Dat merk je al als je maandagochtend op kantoor komt. Er zijn veel e-mails binnengekomen, met onder andere nieuwe aanvragen voor fraudeonderzoeken. Tussendoor ontvang je bezoekers en beantwoord je de telefoon. De consultants van Sales hebben flink wat klantgesprekken gevoerd. De offertes moeten na een controle de deur uit. Jij ondersteunt je collega’s door het verwerken en beheren van die offertes. Daar ben je dinsdag de meeste tijd mee kwijt. Daarnaast plan je afspraken in voor je collega’s en regel je vergaderlocaties voor volgende week. Op woensdag ben je een dagje vrij. Daarna een drukke donderdag: je verzorgt de correspondentie met onze opdrachtgevers in de onderzoeksdossiers  en vernietigt oude dossiers, je hebt contact met het reisbureau voor de komende zakenreis van één van de onderzoekers, je doet een aantal bestellingen en tussendoor beantwoord je e-mails en telefoontjes.

Dit ga je onder andere doen

Elke dag sta je te springen om je collega’s en de klanten verder te helpen.

Commerciële en secretariële ondersteuning aan ons Salesteam

Je voert allerlei werkzaamheden uit om bij te dragen aan het behalen van onze commerciële doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan: offertes verwerken en beheren, afspraken plannen, aanspreekpunt zijn voor nieuwe en bestaande klanten en collega’s. Je bent ook verantwoordelijk voor de administratie van (verkoop)gegevens in ons systeem.

Administratieve ondersteuning aan de operationele units

Intern heb je veel contact met de onderzoekers en teamleiders van de units. Extern communiceer je onder andere met advocaten, opdrachtgevers, (buitenlandse) collega-bedrijven, tolk- en vertaalbureaus, reisbureaus en externe deskundigen. Heel divers (klant)contact dus! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom de onderzoeksdossiers. Je zorgt voor het aanmaken, onderhouden en afronden van dossiers.

Algemene ondersteuning binnen de organisatie

Je bent verantwoordelijk voor een aantal algemene ondersteuningstaken.  Je ontvangt gasten en leveranciers, beantwoordt de telefoon, en je regelt  locaties en faciliteiten voor vergaderingen.

Dit kan je

 • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau met bijpassend diploma.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een ondersteunende, administratieve functie met veel klantcontact.
 • Je kunt goed uit de voeten met administratieve taken. Administratieve werkzaamheden doe je secuur en zorgvuldig.
 • Je computervaardigheden (en dan vooral met MS Office) zijn top.
 • Je Nederlands is uitstekend (zowel gesproken als geschreven) en je beheerst de Engelse taal (zowel gesproken als geschreven).

Dit ben je

 • Onze nieuwe collega is enthousiast, zelfstandig, leergierig, resultaatgericht, nauwkeurig, proactief en op zoek naar afwisseling.
 • Je hebt 100% aandacht voor de klant. Je krijgt namelijk de meest uiteenlopende klanten aan de telefoon.
 • Onze organisatie is altijd in verandering en groeit snel. Jij blijft daarbij rustig en weet het overzicht goed te bewaren.

Dit krijg je

 • Een afwisselende functie binnen een professionele en deskundige organisatie. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Blijkt dat je geschikt bent voor de functie en heb je het diploma Particulier Onderzoeker op zak, dan is het onze intentie om je contract te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld;
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bruto tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Solliciteren?

Wij zijn benieuwd naar je! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar: vacatures@hoffmann.nl t.a.v. Richard Mulder, Director Fraude & Integriteit. Vragen? Die beantwoorden we graag. Bel ons op 088 298 66 00 of mail naar info@hoffmann.nl. We nemen sowieso contact met je op naar aanleiding van je sollicitatie. Goed om te weten is dat een uitgebreid antecedentenonderzoek en een screening deel uitmaken van onze selectieprocedure.

Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je altijd meer wil leren. En dat kan bij Hoffmann. Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal -toekomstige- collega’s die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Doordat je in een keten komt te werken met allemaal specialisten, krijg je te maken met de pro’s van de pro’s. Wat er vanzelfsprekend voor zorgt dat we een enorme kennis en gedrevenheid in huis hebben. En het mooie is: iedereen wil elkaar helpen en niemand is te beroerd om erom te vragen. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerken is.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.