Steek jij je handen graag uit de mouwen? Ben jij zowel cijfermatig secuur, communicatief sterk als collegiaal? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vliegende keep op de financiële afdeling binnen Hoffmann.

Jouw werkweek kan er als volgt uit zien:

Je werkt in een team met twee andere collega’s op de Financiële Administratie. Jouw werkweek kent vaste patronen, welke worden afgewisseld met uitdagende opdrachten. De werkweek begint altijd met het compleet maken van de uren-administratie van de vorige week. Je zit wat collega’s achter de vodden om de uren in te voeren en je controleert welke debiteuren betaald hebben en verwerkt dit in Exact. Daarna kijk je welke debiteuren dringend herinnert moeten worden, omdat betalingstermijnen zijn overschreden. Dit proces bewaak jij. Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd maak je de rapportages, welke je intern publiceert. De volgende dag registreer je alle inkoopfacturen en handel je de declaraties van medewerkers af. Zodra de maandfactuur van de holding binnen is controleer je deze en verwerk je deze in de boekhouding. Kosten die niet thuishoren in onze bedrijfsadministratie parkeer je om ze later af te handelen. Facturen die we bestrijden, daar ga je mee aan de slag. Je zorgt ervoor dat deze gecrediteerd of verrekend worden door contact op te nemen met de verzender. Dan ga je aan de slag met jouw eigen dossier: Debiteuren. Je kent de dossiers en je neemt contact op met de klanten om hen te bewegen om de openstaande facturen te betalen. Bij het uitblijven van betaling draag je de vordering over aan het incassobureau. Wanneer je collega’s van de Back Office niet bereikbaar zijn, omdat ze bijvoorbeeld werkoverleg hebben, neem je als back-up de telefoon van Hoffmann over. Je staat klanten te woord en verbindt ze door met de betreffende medewerkers.

Dit ga je doen

Als medewerker Financiële Administratie heb je een brede, ondersteunende taak binnen onze organisatie. Dit is wat je onder andere gaat doen:

Uitvoering financiële administratie

 • Uitvoeren van processen voor financiële administratie, zoals crediteuren, debiteuren en salarisadministratie.
 • Doorberekenen van uren met alle daartoe behorende taken zoals: uitdraaien financiële lijsten, doorgeven van financiële standen en het maken van declaraties.
 • Correspondentie voeren m.b.t. declaraties, aanmaningen, pensioen e.d.
 • Boeken van binnengekomen facturen.
 • Versturen van facturen aan klanten of partners.
 • Coderen en boeken van bankafschriften.
 • Kan worden ingezet bij andere disciplines.
 • Updates doorvoeren in de financiële administratiesystemen of dit coördineren met externe partijen
 • Up-to-date houden van de klantgegevens door alle relevante gegevens goed te verwerken in het administratiesysteem.

Intern/Extern contact

 • Onderhoudt intern contacten inzake de relatie met cliënten of leveranciers wat betalingen betreft.
 • Onderhoudt extern contacten met debiteuren over openstaande posten.

Dit kan je

 • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau, en bent bij voorkeur in het bezit van het Praktijk Diploma Loonadministratie of Praktijk Diploma Boekhouden.
 • Je hebt enkele jaren ervaring op een Financiële Administratie met klantcontact.
 • Daarnaast heb je kennis van, en ervaring met alle facetten van het Microsoft Officepakket.
 • Je bent in het bezit van het Diploma Particulier Onderzoeker of je bent bereid deze te halen op kosten van Hoffmann.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal strekt tot de aanbeveling (in woord en geschrift).
 • Je bent integer en kunt discreet omgaan met gevoelige of privacygevoelige informatie.

Dit krijg je

 • Een afwisselende functie binnen een professionele en deskundige organisatie. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Blijkt dat je geschikt bent voor de functie? Dan verlengen we uiteraard je contract!
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld.
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld deelname aan onze pensioenverzekering bij Zwitserleven (beschikbare premieregeling) en een bruto tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Solliciteren?

Wij zijn benieuwd naar je! Ben jij flexibel, nauwkeurig, zelfstandig, klantvriendelijk en betrokken? Wacht dan niet en solliciteer snel! Je kunt jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen naar vacatures@hoffmann.nl, ter attentie van Britt Bloemendaal – de Kruijf, HR Business Partner. Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact met haar op via (088) 298 66 00. Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je meer wilt leren, altijd. En dat kan bij Hoffmann. Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal -toekomstige- collega’s die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Doordat je in een keten komt te werken met allemaal specialisten, krijg je te maken met de pro’s van de pro’s. Wat er vanzelfsprekend voor zorgt dat we een enorme kennis en gedrevenheid in huis hebben. En het mooie is: iedereen wil elkaar helpen en niemand is te beroerd om erom te vragen. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerken is.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.