Deze vacature is gesloten.

Voor ons sales team Cybersecurity & Security Riskmanagement zijn wij op zoek naar een (aankomend) sales consultant cybersecurity, een echte hunter! Iemand die in staat is om snel relevante zakelijke contacten te leggen met potentiele klanten en hieruit ook business te genereren.

Je werkweek begint op maandagochtend. Uiteraard start je met een kop koffie of thee en praat je bij over de belevenissen van het weekend voordat je aan de slag gaat.

Je hebt overleg met je directe collega’s over de voortgang van de verkochte dossiers en je bespreekt de projecten en de klantbezoeken van de komende week met je collega sales consultant. ’s Middags heb je een belblok ingepland waarbij je een lijst met suspects gaat bellen om afspraken te maken. Daarna stap je in de auto en ga je op pad naar een klant die je vorige week hebt gesproken. Deze klant wil graag meer weten over pentesten en de mogelijkheden van Red Teaming. Je hebt dit gesprek voorbereid met een van de ethical hackers. Op dinsdagochtend vroeg vergader je mee over een cyberincident dat gisteravond op het nieuws was. Hoffmann speelt hier graag op in en in de vergadering worden de actiepunten voor marketing en communicatie bepaald. ’s Middags zit je met je collega bij BNR om een toelichting te geven over het voorval. Hierna ga je een Red Teaming offerte maken voor de klant die je gisteren gesproken hebt. Je zorgt ervoor dat deze dezelfde dag nog de deur uit gaat. Jij weet als geen ander dat voor sales geldt: The snoozer is de loser!

Op woensdagochtend heb je weer een belblok ingepland waarbij je oude relaties van Hoffmann gaat bellen. Het is tijd voor een hertest. Je hebt een goede dag en weet 4 afspraken voor volgende week te maken. Aan het begin van de middag zit je bij een overheidsinstantie aan tafel om te praten over een raamcontract. Op donderdagochtend belt de klant met nog enkele vragen over de Red Teaming offerte. Samen met je ethical hacker collega weet je de vragen te beantwoorden. ’s Middags staat de salesmeeting gepland en overleg je met je salescollega’s over kansen en ontwikkelingen in de markt.

Vrijdagochtend spreek je met je collega’s van de binnendienst door welke offertes er deze week nog uit moeten. Daarna neem je contact op met een aantal klanten die interesse hebben getoond in de dienstverlening van Hoffmann. Aan het begin van de middag krijg je de order van de klant voor de Red Teaming opdracht, te gek! Vrijdag aan het begin van de middag ga je samen met een collega op gesprek bij een klant om te praten over de mogelijkheden van preventie naar aanleiding van een intergriteitskwestie. En dan … dan is het tijd voor weekend. Voor deze uitdagende en zeer dynamische werkweek zoeken wij een energieke sales consultant Cybersecurity!

Ook wanneer je denkt dat je de bovengenoemde taken nog niet geheel zelfstandig kunt uitvoeren kun je contact met ons opnemen. Wij kiezen voor competenties en de juiste persoon in ons team. Kennis en ervaring kunnen wij je zeker bijbrengen.

Wat houdt de functie in?

Je bent iemand die met interesse en/of kennis van het vakgebied én deze snelgroeiende markt helpt onze vernieuwende proposities voor de opdrachtgevers verder te ontwikkelen en te verkopen. Je luistert goed naar waar de behoefte van de opdrachtgever zit en je weet in overleg met onze professionals maatwerk te leveren.

Je wilt graag snel succesvol zijn, maar je werkt vooral aan lange termijn relaties van waaruit je opdrachtgevers helpt om echt duurzaam veiliger te worden. Je maakt onderdeel uit van het Hoffmann sales team en samen verbind je de expertisegebieden fraude & integriteitsonderzoek, security risk management en cybersecurity.

Verkopen vanuit de inhoud

Het onderscheidende vermogen van Hoffmann zit in de kennis, jarenlange ervaring en snelheid van acteren. Wij zoeken daarom een collega die snel kan schakelen, goed communiceert met vakspecialisten van Hoffmann en met interesse en/of kennis van het domein informatiebeveiliging & riskmanagement de klanten goed adviseert over de te nemen stappen. Vertrouwen in het vakmanschap van Hoffmann door maatwerk dienstverlening is vaak de basis voor de gunning van een opdracht.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren saleservaring, bij voorkeur in het domein cybersecurity, riskmanagement of IT/telecom;
 • Je bent iemand met wie iedereen graag een drankje drinkt,
 • Je hebt affiniteit met het domein cybersecurity/informatiebeveiliging/ riskmanagement en je wilt je graag in dit domein ontwikkelen;
 • Je bent representatief, proactief, ondernemend, gedreven en kunt goed samenwerken;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Wat bieden wij jou?

 • Een functie binnen een unieke en deskundige organisatie die continu aansluiting zoekt bij ontwikkelingen binnen onze vakgebieden. Onze opdrachten en opdrachtgevers zijn divers; “never a dull moment”.
 • Een werk en leeromgeving, die bijdraagt aan het versterken van kennis en ervaring en die een verrijking is voor jouw CV
 • In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Onze intentie is om dat jaarcontract bij goed functioneren om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld. Bij je salaris geldt ook een bonusregeling op basis van geleverde prestaties.
 • Uitstekende faciliteiten voor hybride werken, zoals een leaseauto, telefoon en laptop.
 • Deelname aan onze pensioenverzekering bij Zwitserleven (een beschikbare premieregeling).
 • Een onkostenvergoeding en een bruto tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Kom jij ons gedreven team versterken?

Je kunt jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen naar vacatures@hoffmann.nl, ter attentie van Britt Bloemendaal, HR Business Partner. Heb je eerst nog vragen over de functie? NNeem dan gerust contact op met Maarten IJzermans, director Cybersecurity & Security Riskmanagement via

088-2986600 

vacatures@hoffmann.nl

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Hoffmann heeft twee afdelingen; Fraude & Integriteitsonderzoeken en Cybersecurity & Security Riskmanagement. Wij helpen opdrachtgevers om effectief de risico’s op het gebied van integriteit-, fraude-, informatie- en fysieke beveiliging te managen met onze repressieve (onderzoek) en preventieve (consultancy) dienstverlening. Dit doen wij met een team van specialisten die soms individueel, maar liefst in teamverband opdrachtgevers helpen om veiliger te worden.

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door een grote variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren met verschillende bedrijfsomvang, door heel Nederland en soms ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.