Je maakt deel uit van een dynamisch team met professionals, met verschillende achtergronden en expertises. Als consultant bij Hoffmann is geen werkweek hetzelfde. Je functie is zowel analyserend, adviserend, uitvoerend en sales georiënteerd. Je bent een ultieme teamspeler en hebt een ondernemende inslag. Als adviseur ben je breed georiënteerd en pragmatisch ingesteld. Op het ene moment voer je interviews uit bij een opdrachtgever voor het uitwerken van een risicoanalyse of adviseer je over beveiligingsmaatregelen, op het andere moment voer je in samenwerking met een ethical hacker een Red Teaming test uit in het buitenland, waarbij je de fysieke en digitale beveiliging van een opdrachtgever test.

In jouw rol ben je resultaat verantwoordelijk voor een aantal specifieke klanten op het gebied van corporate & family security, waarvoor je structureel en ad-hoc werkzaamheden verricht. Je hebt hiervoor vaak op directieniveau contact met de opdrachtgever, maar ook met de politie waarbij je de belangen van de opdrachtgever behartigd en/of beveiligingszaken afstemt. Je treedt op als eerste aanspreekpunt bij incidenten en zorgt dat de aanwezige beveiligingsmaatregelen effectief zijn. Hiervoor maak je risicoanalyses, adviseer en implementeer je beveiligingsmaatregelen en controleer je of afspraken nagekomen worden.

Je bent commercieel ingesteld en schrijft, in samenwerking met de sales consultant, offertes voor een specifieke vraag van de opdrachtgever. Juist hier komt jouw expertise aan bod; jij hebt de vraag van de opdrachtgever goed geanalyseerd en hem/haar meegenomen naar een best-practise oplossing voor zijn probleem of vraag. Jouw ultieme doel en dat van Hoffmann is, om waarde toe te voegen voor de opdrachtgever. Ons devies hierbij is; “liever implementeren dan rapporteren”.

Wat verwachten we van je?

In ons team consultants zoeken wij een energieke professional met een passie voor het veiligheidsdomein. Je bent een teamspeler en zet het teambelang boven het individueel belang. Je pakt de opdrachten bij onze opdrachtgevers daadkrachtig op en brengt deze in samenwerking met het team tot een goed einde. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden. Tot slot heb je geen 8-5 mentaliteit en ben je je ervan bewust dat onze opdrachtgevers bij incidenten, direct hulp nodig hebben.

Overige zaken

  • Minimaal een HBO-opleiding en kennis op het gebied van riskmanagement en/of security;
  • Kennis en ervaring met informatiebeveiliging is een pré;
  • Werkervaring binnen een inlichtingen- of politieorganisatie is een pré;
  • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Hoffman bedrijfsrecherche is een bekende organisatie die al meer dan 60 jaar onderzoeken doet naar Fraude & Integriteitschendingen. Vanuit de markt is er ook een behoefte en groeiende vraag over hoe deze incidenten te voorkomen zijn. Hoffmann voorziet in deze behoefte met de preventieve tak van Hoffmann. Hieronder vallen cybersecurity en riskmanagement. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart maken we ons samen sterk om het gedrag van medewerkers positief te veranderen..

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door een grote variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren, door heel Nederland en som ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Voor inhoudelijke vragen over de functie verzoeken we je telefonisch contact op te nemen met Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management, telefoon 088-2986600, e-mail: vacatures@hoffmann.nl.

Wat wij bieden…

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker omgezet kan worden naar onbepaalde tijd.

Jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management.

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.