Wegens uitbreiding van onze afdeling zijn wij op zoek naar een senior onderzoeker Fraude & integriteit. Mogelijk matchen jouw wensen, kennis en kunde met hetgeen waar wij naar opzoek zijn.

 • 32 tot 40 uur per week

 • € 3.987,00 - € 5.000,00 per maand

 • Kantoor in Almere

Solliciteer direct

NB Hoffmann is onderdeel van de Facilicom Group, de recruiter van de Facilicom Group zal contact opnemen naar aanleiding van de sollicatie. 

Functieomschrijving

Je werkt gezamenlijk met collega's aan complexe fraudeonderzoeken, waarbij je het onderzoek coördineert en onder andere gesprekken voert met tipgevers en mogelijke betrokkenen. Naast tactisch onderzoek houd je je bezig met informatief, administratief en digitaal onderzoek. Daar waar nodig organiseer je de inzet van de juiste specialisten, zowel intern als extern. Het verloop en de resultaten van de verschillende onderzoeken vertaal je in een kwalitatief hoogstaande en heldere rapportage. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het dossierbeheer. Dit houdt in dat je contacten onderhoudt met de klant en dat je zorgt dat het onderzoek wordt afgerond zoals met de klant is afgesproken.

Wie is Hoffmann

Hoffmann heeft ruim 60 jaar ervaring met het onderzoeken van incidenten op de werkvloer zoals fraude, integriteitsschendingen, cyberincidenten e.d.. Wij zijn als geen ander in staat om te adviseren hoe dergelijke situaties vermeden of opgelost kunnen worden.

Onze dienstverlening richt zich op het leveren van allround bescherming van onze klanten op het vlak van cybersecurity, fraude, integriteit en riskmanagement. Onze ambitie is de grootste speler zijn en blijven die deze gecombineerde dienstverleningen aanbiedt.

Wat je krijgt

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie, die continue aansluiting zoekt bij veiligheidsontwikkelingen in de maatschappij.

Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. 

Verder bieden wij jou:

 • een salaris tussen de € 3.987,- en € 5.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband en 10% vakantiegeld;
 • een jaarcontract van 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een leaseauto;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (onze organisatie kent een collectieve sluiting tussen Kerst en Oud en Nieuw en de dag na Hemelvaart);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen. 

Wie je bent

Als Senior Onderzoeker Fraude en Integriteit ben je communicatief sterk, zodat je op verschillende niveaus binnen organisaties gesprekken kunt voeren. Je beschikt over een goed organiserend vermogen, ben je accuraat en analytisch sterk. Klantgerichtheid staat bij jou op nummer 1. Een dienstverlenende en flexibele houding naar onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk.

Verder beschik je over:

 • ervaring met het coördineren en uitvoeren van complexe fraude- en/of integriteitsonderzoeken;
 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, aangevuld met Duits is een pre;
 • je hebt aantoonbaar meerdere jaren ervaring met interviewtechnieken en verhoren;
 • een rijbewijs B.

Tot slot heb je affiniteit met automatiseringsprocessen (digitaal onderzoek) en administratief onderzoek. Kennis van financieel onderzoek is een pre.

Ben jij de Senior Onderzoeker Fraude en Integriteit die wij zoeken en kom jij uit de omgeving Almere? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Melissa Wassenaar. Zij is te bereiken op het telefoonnummer 06-51782557 of via melissa.wassenaar@facilicom.nl

Solliciteer direct

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.