Wegens uitbreiding van onze afdeling zijn wij op zoek naar een senior onderzoeker Fraude & integriteit. Mogelijk matchen jouw wensen, kennis en kunde met hetgeen waar wij naar opzoek zijn.

 

Dit ga je doen

Je werkt gezamenlijk met collega's aan complexe fraudeonderzoeken, waarbij je het onderzoek coördineert en onder andere gesprekken voert met tipgevers en mogelijke betrokkenen. Naast tactisch onderzoek houd je je bezig met informatief, administratief en digitaal onderzoek. Daar waar nodig organiseer je de inzet van de juiste specialisten, zowel intern als extern. Het verloop en de resultaten van de verschillende onderzoeken vertaal je in een kwalitatief hoogstaande en heldere rapportage. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het dossierbeheer. Dit houdt in dat je contacten onderhoudt met de klant en dat je zorgt dat het onderzoek wordt afgerond zoals met de klant is afgesproken.

Dit kan je

 • Je hebt ervaring met het coördineren en uitvoeren van complexe fraude- en/of integriteitsonderzoeken.
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je bent in het bezit van het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen en het diploma binnen één jaar na indiensttreding te behalen;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, aangevuld met Duits is een pré;
 • Je hebt aantoonbaar meerdere jaren ervaring met interviewtechnieken en verhoren;
 • Je hebt affiniteit met automatiseringsprocessen (digitaal onderzoek) en AO/IC (administratief onderzoek), kennis van financieel onderzoek is een pré;
 • Het in het bezit hebben van de credentials CFE en/of CFCS is eveneens een pré.
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;

 

Welke kwaliteiten vinden wij van belang?

Je bezit het vermogen om op alle niveaus binnen organisaties als gesprekspartner te kunnen fungeren. Je beschikt over een goed organiserend vermogen, bent accuraat, zelfstandig, analytisch sterk, innovatief, integer en klantgericht. Wij zien een flexibele en dienstverlenende instelling naar onze opdrachtgevers van belang. Intern ligt hierbij de focus op samenwerking en met en van elkaar leren.

 

Dit krijg je

 • Een functie binnen een bekend onderzoeksinstituut dat continu aansluiting zoekt bij ontwikkelingen op haar vakgebieden. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Blijkt dat je geschikt bent voor de functie en heb je het diploma Particulier Onderzoeker op zak, dan is het onze intentie om je contract te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld;
 • Een leaseauto;
 • Een onkostenvergoeding die passend is bij de functie;
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling.

Solliciteren

Wij zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief* en cv naar: vacatures@hoffmann.nl t.a.v. Richard Mulder, director afdeling Fraude & Integriteit. Vragen? Die beantwoorden we graag. Bel ons op 088 298 66 00 of mail naar vacatures@hoffmann.nl.  We nemen sowieso contact met je op naar aanleiding van je sollicitatie. Goed om te weten is dat een uitgebreid antecedentenonderzoek en een screening deel uitmaken van onze selectieprocedure.

*Om een goede brief & cv selectie uit te kunnen voeren is een motivatiebrief noodzakelijk. Reacties zonder motivatiebrief worden dan ook niet in behandeling genomen. 

Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je meer wilt leren, altijd. En dat kan bij Hoffmann. Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal -toekomstige- collega’s die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Doordat je in een keten komt te werken met allemaal specialisten, krijg je te maken met de pro’s van de pro’s. Wat er vanzelfsprekend voor zorgt dat we een enorme kennis en gedrevenheid in huis hebben. En het mooie is: iedereen wil elkaar helpen en niemand is te beroerd om erom te vragen. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerken is.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.