Doe jij graag onderzoek naar de oorzaken van gedrag? En vind je het leuk om oplossingen te bedenken om gewenst gedrag te bevorderen en ongewenst gedrag tegen te gaan? Ben je gewend zelfstandig projecten te leiden en opdrachtgevers te adviseren?

Ga dan aan de slag als Sociaal psycholoog Cybersecurity & Risk management. Wij willen jou als nieuwe collega in ons team.

Dit ga je doen

Ter aanvulling van ons team psychologen zoeken wij een energieke professional met een passie voor het veiligheidsdomein. Je pakt daadkrachtig de opdrachten op bij onze opdrachtgevers en weet deze in samenwerking met het team tot een goed einde te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van het Hoffmann 3x3 model voor gedragsverandering of het geven van workshops die door Hoffmann zijn ontwikkeld. En wanneer het nodig is werken we op maat voor de klant, want het middel moet natuurlijk bijdragen tot het doel van gedragsverandering. Ons motto is dan ook beter implementeren (van concrete oplossingen) dan rapporteren.

Jij hebt kennis van informatiebeveiliging en kunt jouw gedragswetenschappelijke kennis toepassen om mensen te motiveren om zich (cyber)veilig te gedragen. Jij weet hoe mens, techniek en organisatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden en dat je graag over je werk schrijft.

Dit heb je

 • Een WO-opleiding op het gebied van (sociale) psychologie;
 • Ervaring in een zakelijke context;
 • Ervaring met informatiebeveiliging is een pré;
 • Ervaring met fraude en risk management is een pré;
 • Ervaring met gedragsveranderingen binnen organisaties en het toepassen van diverse methodieken, zoals workshops, gedragsmetingen, serious gaming, etc. is een pré;
 • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
 • In bezit van een rijbewijs B;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Dit krijg je

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich volop naar wens kunnen ontwikkelen. Als je bij ons aan de slag gaat, is dit wat je krijgt:

 • Een dynamische  baan als sociaal psycholoog voor 32 tot 40 uur in de week. 
 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een verlenging naar onbepaalde tijd.
 • Een leaseauto. 
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tantième-regeling en onkostenvergoeding. 
 • Een team van collega’s die stuk voor stuk specialisten zijn. Die jou uitdagen en aanvullen. 

Solliciteren

Wij zijn benieuwd naar je! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar vacatures@hoffmann.nl t.a.v. Martijn van de Beek, algemeen directeur Hoffmann. Vragen? Die beantwoordt hij ook graag. Bel hem op 088 298 66 00 of mail naar vacatures@hoffmann.nl

We nemen sowieso contact met je op naar aanleiding van je sollicitatie. Goed om te weten is dat een uitgebreid antecedentenonderzoek en een screening door de politie deel uitmaken van onze selectieprocedure.

Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je meer wilt leren, altijd. En dat kan bij Hoffmann. Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal - toekomstige - collega’s die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Hoffmann barst van de specialisten met ieder hun eigen talenten en skills. Allemaal gericht op onderzoek, veiligheid en beveiliging. Op deze manier leer je elke dag weer van jouw collega-specialisten van andere afdelingen. Iedereen wil elkaar helpen en niemand is te beroerd om erom te vragen. Maar bovenal krijg je te maken met zeer leuke en uitdagende opdrachtgevers en opdrachten. Geen klantvraag is hetzelfde en vraagt veel creativiteit van jou en jouw team. Altijd met oog voor een hoge kwaliteit. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerking is.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.