Whitepaper

Een integrale benadering van ransomware

'Ik ben ervan overtuigd dat er maar twee soorten bedrijven zijn: degenen die gehackt zijn, en degenen die nog niet weten dat ze gehackt zijn.'

John Chambers, voormalig CEO van Cisco

We leven in een steeds technologisch geavanceerder landschap: van ‘slimme’ auto’s tot ‘slimme’ gebouwen, zelfs compleet met ‘slimme’ koelkasten. Dit brengt niet alleen gemak, maar ook risico’s met zich mee. Deze ontwikkelingen hebben een wereld van mogelijkheden geopend voor criminelen, die een grote verscheidenheid aan technieken gebruiken om hun (meestal) financiële doelen te bereiken. Een van deze technieken is ransomware, dat meedogenloos populair is onder criminelen.

Deze white paper is gericht op het verschaffen van werkbare inzichten in ransomware- aanvallen, inclusief aanvalsvectoren, en het uiteenzetten van een drievoudige aanpak voor organisaties om zich te verdedigen tegen deze aanvallen en eventuele schade te beperken.

Als u uw gegevens invult ontvangt u een e-mail met daarin het whitepaper. 

Deze whitepaper is ook in het Engels beschikbaar.

Cover whitepaper: een integrale benadering van ransomware

Download de whitepaper

Persoonlijke/zakelijke interesse
IK DOWNLOAD DEZE WHITEPAPER UIT

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.