Onze dienstverlening

Onze dienstverlening - Fraude & Integriteit

Fraude & Integriteit

Fraude, diefstal, corruptie, sabotage; niemand wil dat, maar het gebeurt. In die gevallen rekent u direct op ons.  Met ruim 60 jaar ervaring, onderzoeken we discreet en objectief wat er is gebeurd en proberen we de schade te beperken. 
Lees meer over Fraude en Integriteit

Onze dienstverlening - Grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag

Onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer komt steeds vaker voor omdat melders durven op te staan. Met de mens als slachtoffer is een andere aanpak nodig en zo werken wij o.a. met psychologen tijdens het feitenonderzoek. 
Lees meer over Grensoverschrijdend gedrag

Onze dienstverlening - Cybersecurity

Cybersecurity

Het is tegenwoordig niet meer de vraag of uw organisatie wordt gehackt maar wanneer. Onze experts helpen u om uw ICT-systemen te beschermen en uw medewerkers blijvend weerbaar te maken tegen een cyberaanval.
Lees meer over Cybersecurity

 

Onze dienstverlening - Risk management

Risk management

Hoffmann helpt bij inzicht verkrijgen in dreigingen en risico’s, het advies over passende maatregelen en het testen ervan. U bent voorbereid op incidenten zoals fraude, bedreigingen en overige crisissituaties die uw kritieke processen verstoren.
Lees meer over Risk management

Luister naar onze podcast

Waarom Hoffmann?

Fraude, afpersing en schendingen van integriteit zijn helaas ook voor uw organisatie een reëel gevaar. Niet alleen van binnenuit maar ook van buitenaf.

Als er een incident gebeurt zorgen wij dat ‘t snel en goed wordt opgelost en beperken wij de schade zoveel mogelijk. Want de gevolgen voor uw organisatie zijn groot omdat het onderlinge vertrouwen en de motivatie onder druk komen te staan.

Met onze 60 jaar ervaring, en de expertise van onze onderzoekers, psychologen en adviseurs, helpen wij u de risico’s op ongewenst gedrag en incidenten te verkleinen. We creëren een werkomgeving waarin uw mensen volledig vertrouwen kunnen hebben in elkaar en in hun organisatie.

USP - betrouwbaar & Discreet Betrouwbaar & Objectief
Discreet & Integer - USP Discreet & Integer
USP - Snel en direct beschikbaar Snel & direct beschikbaar
Pragmatisch - USP Pragmatisch

Deze bedrijven maken gebruik van onze diensten

Logo gemeente Eindhoven
Logo Beekink Installatieadviseurs
Logo NTS Group
Logo Leads jeans & fashion
Logo DrieGasthuizenGroep
Logo ESTG
Logo Gemeente Katwijk
Logo SWZ
Logo Vion
Logo Gemeente Oss
Logo FishPartners
Logo Europarcs
Logo Bauhaus
Logo KONE
Logo Meander Medisch centrum
Logo O-I Manufacturering
Logo Wipro
Logo MBO Utrecht
Logo Centrum voor Dienstverlening (CVD)
Logo gemeente Zwartewaterland
Logo HMC Heermea
Logo Vivium zorggroep
Logo Viggo
Logo Maatvast Haarlemmermeer
Logo gemeente Vlaardingen
Logo Woonzorg Nederland
Logo Port of Amsterdam
Logo Mijzo
Logo Stichting Sint Jacob
Logo Gemeente Opmeer
Logo Van der Hoevenkliniek
Logo Mactech
Logo gemeente Bergen
Logo Alliander
Logo Open Line
Logo Bakeplus
Logo Spandex
Logo Van Geest International
Logo VodafoneZiggo
Logo Holland Casino

Nieuws van Hoffmann

Fraude & Integriteit

Interne fraude met zakelijke creditcards: een steeds groter probleem

De afgelopen tijd heeft Hoffmann een aantal keer aandacht gevraagd voor het fenomeen interne fraude. In onze onderzoeken zien wij namelijk een toename in het aantal fraudes, en ook in de omvang daarvan. De schade loopt niet zelden op tot een paar ton. Een vorm van fraude die daarbij nog relatief onderbelicht is maar wel aan terrein wint, is de fraude met zakelijke creditcards. In dit artikel vertellen we u hoe dit komt en hoe u dit binnen uw organisatie kunt voorkomen.

Fraude & Integriteit

Interne fraude: Verwacht het onverwachte, dan wordt u nooit verrast

Creatieve medewerkers zijn een must voor uw organisatie. Want een flinke dosis creativiteit zorgt voor innovatiekracht en groei. Bovendien kan uw organisatie met de hulp van creatieve medewerkers blijven meebewegen in een steeds veranderende wereld. Daarbij is het wel van belang dat uw medewerkers die creativiteit inzetten voor de organisatie en niet voor zichzelf. Een open deur misschien, maar toch zien wij nog te vaak dat financieel managers hun creativiteit inzetten om fraude te plegen.

Grensoverschrijdend gedrag

Voorkom een kater door onafhankelijk onderzoek bij mogelijk grensoverschrijdend gedrag

Afgelopen weekend is Joost Klein, naar het zich nu laat aanzien naar aanleiding van een klacht, uitgesloten van deelname aan de finale van het Eurovisie Songfestival. Tot op de dag van vandaag is niet duidelijk geworden wat er nu exact heeft plaatsgevonden. De lezingen hierover lopen uiteen in de media. Het uitsluiten van deelname aan de finale lijkt in verhouding tot het vermeende gedrag erg zwaar. Uitleg wordt nauwelijks gegeven, anders dan de verwijzing naar het belang van een veilige werkomgeving.

Werken bij - homepage

Werken bij Hoffmann?

Werken bij Hoffmann betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Betrouwbare werkgever
  • Dynamisch en uitdagend

Bij Hoffmann bent u aan het juiste adres voor interim security professionals.
Wij ontzorgen u met parttime of fulltime interimmers.

Neem contact op voor de mogelijkheden 088-2986600

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.