Veiligheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Bekende Nederlanders bijvoorbeeld, maar ook CEO’s van multinationals, voorzitters van sommige organisaties, lokale ondernemers en politici.

Kunt u niet gaan en staan waar u wilt? Dan ervaart u wat werkelijk het belang is van vrijheid: het gevoel dat u niets kan overkomen. Hoffmann snapt uw behoefte als het om die vrijheid gaat. En met een scala aan beveiligingsmaatregelen kunnen we uw gevoel van veiligheid waarborgen. Dat doen wij door risico’s af te dekken, niet door uw vrijheid in te perken.

Persoonsbeveiliging: overal en 24/7 tot uw beschikking

Persoonsbeveiliging is uitgegroeid tot een van onze kernactiviteiten. Een activiteit die wij in alle discretie in de praktijk brengen. Onze persoonlijke beveiliging is dan ook echt persoonlijk. Uw situatie en wensen staan voorop. We zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving en staan voor u klaar in binnen- en buitenland. We beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden. En we monitoren uw doen en laten in het dagelijks leven, maar ook online.

Beveiliging is één. Maar mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan is Hoffmann uw directe aanspreekpunt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dan staan we voor u klaar bij de sporenanalyse en ondersteunen wij bij het rechercheonderzoek of het contact met de politie.

Onze aanpak

Afhankelijk van uw risico’s en voorkeuren stellen we een compleet en samenhangend pakket beveiligingsmaatregelen voor u samen. Daarbij verzekert Hoffmann uw vrijheid. Dat doen we met maatregelen die u amper als maatregel ervaart. U kunt zich vrij blijven bewegen, terwijl het veilig voelt. Ons devies is: veiligheid zie je niet maar voel je.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.