De adviseurs en trainers van Hoffmann werken samen met u én uw medewerkers aan een veilige werkomgeving. Samen met u richten ze veilige processen en effectieve controles in, en ze helpen u toewerken naar een veilige en integere cultuur.

Acute hulp

Ons uitgangspunt is: veiligheid zie je niet, die voel je. De risico's met betrekking tot bedrijfscontinuïteit bevatten tegenwoordig vaak een digitale component. Wanneer er een incident plaats vindt moet er snel geschakeld worden. Hoffmann biedt u dankzij onze scans, trainingen en praktische adviezen direct en adequaat het hoofd. Met de zekerheid dat uw bedrijf of organisatie ondertussen blijft functioneren en presteren. U kunt bij ons terecht voor advies over of onderzoek naar:

Voorkomen incidenten

Samen met u streven we naar een open bedrijfscultuur waar collega's elkaar durven aan te spreken, waar controle een vanzelfsprekend en positief karakter heeft en waar veiligheid ieders verantwoordelijkheid is. Een omgeving waar het risico op fraude en digitale incidenten tot een minimum beperkt is. Bekijk onze vele mogelijkheden om uw bedrijfscontinuïteit te borgen:

Onze consultant Cybersecurity & Security Risk Management

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.