Heeft u te maken met vermoedens van diefstal op werk? Het is cruciaal om snel en effectief te handelen. Onze ervaren onderzoekers zijn 24/7 beschikbaar om discreet en grondig onderzoek te doen naar diefstal, zoals dat van bedrijfsmiddelen, verduistering van goederen of intellectueel eigendom, en andere vormen van eigendomsfraude.

Meer weten? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of plan kosteloos een moment in met één van onze consultants

 

Neem gerust contact op met onze fraude afdeling

Contactformulier    088-2986600    info@hoffmann.nl

Gesprekken met onze consultants zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim

Review beeld

"Een vakkundige organisatie! Goede begeleiding en men weet waar ze het over hebben. Wij werken al een aantal jaar samen met Hoffmann en zijn zeer tevreden met de samenwerking"

Google Review

Deze bedrijven maken gebruik van onze diensten

Logo Port of Amsterdam
Logo KONE
Logo Meander Medisch centrum
Logo MBO Utrecht
Logo Centrum voor Dienstverlening (CVD)
Logo Vivium zorggroep
Logo gemeente Vlaardingen
Logo Woonzorg Nederland
Logo Van der Hoevenkliniek
Logo Mactech
Logo Alliander
Logo VodafoneZiggo
Logo Holland Casino
Logo Europarcs

Onze aanpak bij diefstal op de werkvloer
 

  • Gedetailleerd onderzoek

    Wij voeren grondige onderzoeken uit om de bron en omvang van de diefstal op uw werkplek vast te stellen, we hanteren een discrete aanpak om uw organisatie te beschermen tegen de negatieve impact van interne diefstal. Wij begrijpen de gevoeligheid en complexiteit die bij dergelijke zaken komen kijken. Ons team van ervaren onderzoekers maakt gebruik van de nieuwste technieken en tactieken om de waarheid aan het licht te brengen, terwijl we de integriteit van uw werkomgeving respecteren. Van gedetailleerde onderzoeken en digitale forensische analyse tot preventieve adviezen en strategieën, wij zijn erop gericht om de veiligheid en het vertrouwen binnen uw bedrijf te herstellen en te waarborgen. Met onze expertise zorgen we voor een snelle en effectieve oplossing voor uw zorgen rond diefstal op de werkplek.

  • Preventieve maatregelen

    Hoffmann biedt niet alleen onderzoek naar incidenten van diefstal op de werkplek, maar legt ook een sterke nadruk op preventieve maatregelen. Wij begrijpen dat het voorkomen van diefstal net zo belangrijk is als het aanpakken ervan. Ons team werkt nauw samen met uw organisatie om een op maat gemaakt preventieplan te ontwikkelen, dat past bij de specifieke behoeften en risico's van uw bedrijf. Dit kan variëren van het verbeteren van beveiligingsprocessen en -systemen tot het trainen van uw personeel in het herkennen en melden van verdachte activiteiten. Ons doel is om een veilige en vertrouwde werkomgeving te creëren, waarin de risico's op diefstal significant worden verkleind. Door proactieve maatregelen te integreren, helpen we uw organisatie zich te beschermen tegen potentiële financiële en reputatieschade veroorzaakt door interne diefstal.

  • Digitale sporenanalyse

    Een gespecialiseerde afdeling voor digitale sporenanalyse is essentieel bij het onderzoeken van diefstal op de werkplek. In het digitale tijdperk is veel bewijsmateriaal verborgen in elektronische gegevens. Ons team van digitaal forensisch specialisten gebruikt geavanceerde technologieën en methoden om digitale sporen te identificeren, veilig te stellen en te analyseren. Dit omvat het onderzoeken van e-mailcorrespondentie, toegangslogboeken, transactiegegevens en netwerkactiviteiten, die vaak cruciale aanwijzingen bevatten over de toedracht van de diefstal. Door deze grondige benadering zijn we in staat om onzichtbare digitale voetafdrukken bloot te leggen, wat leidt tot een effectievere oplossing van complexe diefstalzaken op de werkplek. Onze expertise in digitale sporenanalyse stelt ons in staat om bewijs te verzamelen dat niet alleen helpt bij het identificeren van daders, maar ook bij het versterken van uw beveiligingsinfrastructuur tegen toekomstige incidenten.

Waarom Hoffmann?

Snelle Respons: We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen snel actie ondernemen.

Discretie: Wij waarborgen de vertrouwelijkheid van uw zaak gedurende het hele proces.

Deskundigheid: Onze onderzoekers hebben uitgebreide ervaring met onderzoeken naar diefstal op werk.

Op maat gemaakte oplossingen: Elk onderzoek wordt afgestemd op uw specifieke situatie.

Neem snel contact op

Bij vermoedens van diefstal op werk is het essentieel om snel te handelen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

 

Contactformulier    088-2986600    info@hoffmann.nl

Gesprekken met onze consultants zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.

Whitepaper - fraude aanpakken

In de whitepaper leggen wij u stap voor stap uit wat u moet doen wanneer u bedrijfsfraude vermoedt binnen uw organisatie. 

Contactformulier diefstal op werk

left section

right section

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.